Szekeres Viktor

A Dexter 4. évad előzetese

Amerikának már nem kell sokat várnia szeptember 27-ig, hogy végre folytatódjon sokak kedvenc sorozatgyilkosának kalandjai, melyek érdekes fordulatot fognak venni, mint azt az évadot bemutató képsorokból látni lehet.

A 3. évad befejezése után nagyjából sejteni lehetett, hogy a folytatásban Dexternek nem csak kedvesével, hanem gyerekével is egyeztetnie kell valahogy hivatását és másodállását, s nyilvánvalóan az utód megjelenése bőven fog kalamajkát okozni, legalábbis ezt sugallja az alant látható előzetes.


Az Amerikában szeptember végén, nálunk tavasszal kezdődő 4. évadban, mint azt már korábban megírtuk, John Lithgow fogja játszani a főgonoszt, Dexter épen aktuális nemezisét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • johny777 #5
    Az első éved kegyetlenül jó volt, a második is hozta a színvonalat. A 3. évad piszok gyenge lett. Szerintem ez az évad is béna lesz, Dexter-re túlságosan ráerőltették ezt a családi apa szerepet. Pedig az első évadba mennyire jól játszotta a hidegvérű gyilkost, aki hétköznapi embernek álcázza magát. Pont az volt a lényege hogy nem érzett senki utána semmit sem. Csak akkor érezte, hogy él, ha valakit megöl.
    Az első két évadot könyv alapján készítették el. Második évadban azért változtattak egy párat.
    A harmadikat már önállóan készítették, meg is lett az eredménye. Ezért szerintem a 4 is sablonos lesz. Ott van a sorozat gyilkos akit Dexter keres, meg Dexter családja akivel foglalkoznia kell, és természetesen a vágya hogy héten háromszor a Tescoból hazajövet megöl egy pár embert majd a tengerbe hajítja a lego darabokat. Családi bonyodalmak, Dexter húgáról kiderül, hogy férfi, visszajön az FBI-os f*szi, aki ráhajt Dexter nőjére….

    Izgalmasabb lett volna, ha valami jobb fő stroyt találnak ki. Mondjuk, a maffia kivégzi Dexter családját, ő hadjáratba kezd, de a maffia ráküld egy pár bérgyilkost, majd elszabadul a pokol…
    Lehet, hogy badarságokat beszélek és tévedek, de úgy legyen.
  • Gilgamesh #4
    Most nézem a harmadikat, tényleg jóval kevésbé körmötrágós és elvetemült, mint az előzőek, pedig hát épp az volna a lényege. Azért még mindig átlag fölötti a minőség, csak mintha elcsúsztak volna a kezdeti durvulástól - a popularitás / stúdió kegyei megtartásának az ára?
  • berserk87 #3
    Nekem meg pont a 3. évad tetszett a legjobban. Várom a következőt is. Nekem most a Dexter a kedvenc sorozatom.
  • Eriongtk #2
    Hát igen, az első 2 évad nagyon durva volt. A 2. évadzárón konkrétan az asztalt ütöttem :D, végülis a 3. sem volt rossz, ott is voltak körömrágós részek, de közelébe nem ért elődeinek, reméljük hozza azért a színvonalat.
  • Librarian #1
    Hát nekem az első évad iszonyatosan tetszett, a második is egész jó volt, de a harmadiknál már nagyon húztam a számat... szóval valahogy annyira nem várom. Remélem jobb lesz, mint a 3.