Ötvös Tibor

Folytatódik a Mr. és Mrs. Smith?

A világsikerű akciófilm, mely összehozta Hollywood álompárját, majd kapott egy gyenge tévésorozatot. Röviden így lehetne összefoglalni a Mr. és Mrs. Smith eddigi történelmét, ám a legújabb hírek szerint hamarosan visszatér a vásznakra a bérgyilkos házaspár.

A rossz nyelvek szerint a mostanság nem túl boldog házaspár így próbálja meg újra feltüzelni a bennük szunnyadó szenvedélyt. Állítólag maga Pitt kérte fel az első film íróját, Simon Kinberget, hogy készítse el a folytatás forgatókönyvét, melyben egyébként a párnak már gyermekei is lesznek.



Azt már mindenkinek a saját belátására bízom, hogy egy ilyen hírt miként kezel, de mindenesetre egyáltalán nem elképzelhetetlen a dolog. A Fox alapból nem olyan stúdió, amely hagyja parlagon heverni neves franchise-ait, márpedig a Mr. és Mrs. Smith igazi világsiker volt.

A pár természetesen jelen pillanatig nem nyilatkozott az ügyben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Aldo Moro #4
    Ez meg világsikerű volt, pedig a Kapitány és katona szerintem jobb film.
  • Nasedo #3
    Ez az! Én is ezt figyeltem miközben olvastam. A sorozat alapján készült a film.
  • xido #2
    Na akkor javítsunk szépen...igaz,hogy a mozifilm után 2 évvel az imdb szerint próbálkoztak tv sorozattal,de 1 része lett,talán nem is került adásba...
    Amire a cikkíró gondolt,az az itthon is vetített 13 részes Scott Bakula-val,ami csak 1996ban készült,ellenben a film 2005ben...na akkor mi is készült miből?:)
  • Etinger #1
    Nekem nem tetszett. Talán egy gyenge egynek elment, az alapötlet miatt. Szegény Jennifer Aniston :( :D