Szekeres Viktor

12 nap alatt az év legnézettebb filmje a Jégkorszak 3

Tavaly a Madagaszkár 2 hatalmas hazai és nemzetközi sikere is jelezte, hogy az animációs filmek sokkal jobban teljesítenek nálunk, mint Amerikában. Miközben odaát a Jégkorszak 3 szereplése kifejezetten csalódás, addig nálunk pár nap alatt az év legnézettebb filmjévé vált.

Mondanunk sem kell, hogy a 3D-s Jégkorszak 3: A dinók hajnala azt az Angyalok és démonokat taszította le az élről, amely (magához képest) ugyancsak gyengén szerepelt Amerikában, de itthon egyszerűen megőrjítette a moziba járókat.

Az új Jégkorszakot 12 nap alatt csak Budapesten 155 ezren látták, s bár Tom Hanks filmje 161 ezer nézővel, a sokadik hét után még versenyképesnek bizonyult Motkányékkal szemben, de az országos adatok tekintetében már elveszítette a párbajt, hiszen míg a közepes gyerekfilmet 289 836-an látták, addig a Da Vinci-kód után kellemes meglepetés Angyalok és Démonokat 270 861-en.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • KicsiMonkey #6
    Madagaszkár 2-t nem láttam, de úgy érzem holnap megyek Jégkorszakot nézni
  • Narxis #5
    Pótold de nagyon gyorsan!!!
  • AZTA #4
    egyik jégkorszakot vagy madagaszkárt sem láttam
  • diablo1336 #3
    Angyalok és démonok kellemes meglepetés volt. Nekem jobban tetszett, mint a Da-vinci- el is aludtam rajta -tul hosszu lett sztem- iletve A&D végén van egy kis meglepi amire én spec nem számitottam, és pont akkor amikor már azt hittem, h vége a filmnek,szal tetszett. Jégkorszak 3 meg nézhető, nem volt vmi nagy durr sztem- nekem a méretbeli ábrázolások nem tetszettek- de egyszer simán nézhető. Az, hogy meg a bevétel mit sugároz, az vszinű nem az animáció minőségét. Előre megjosolható egy ujabb shrek , vagy egy ujabb jégkorszak rész az év legnézetebb animációja lesz, méghozzá nem kevés összbevételel.
  • TeDDyRuSh #2
    A készítők biztos nem fognak panaszkodni, hisz úgy vághat neki a 3. hétvégének, hogy a világösszességben a 3. helyezett(458 mill.$) 2009-ben.
  • atomjani #1
    Én még nem láttam, de kíváncsi leszek rá.:)