Szekeres Viktor

A legjobbak fogják közvetíteni a Bajnokok Ligáját

Ahogy az várható volt, a TV2 nem sajnálta a pénzt, ha már új sportszerkesztőség felállítása került szóba és a labdarúgó Bajnokok Ligája kapcsán össze is szedte azt a közvetítő gárdát, amelyre (a csatorna szerint) egy nézőnek sem lehet panasza.

Ahogy az várható volt, a csatorna egyik kommentátora az a Hajdú B. István lesz, aki nélkül immáron hatodik éve elképzelhetetlenek a hazai BL-közvetítések, s aki évek óta a legnépszerűbb sportriporter idehaza. Mellette ugyancsak kommentátori státuszban csatlakozott a TV2-höz a volt MTV-s és Sport Tv-s Méhes Gábor, aki minden bizonnyal a BL mellett közvetített eseményeken lesz jelen.


Az augusztus 18-tól 100%-ra kapcsoló nemzetközi fociévadnak köszönhetően 18 alkalommal kap a sport főműsoridőt a TV2-n, s a fociközvetítések keretében stúdióbeszélgetések is lesznek, melyeket Gundel Takács Gábor fog vezetni, a szakértő pedig az első (és utolsó) hazai BL-hős, Vincze Ottó, futballista lesz.

Ahogy azt már korábban közölte a csatorna, a helyszínről Német Balázs fog interjúkkal jelentkezni riporteri státuszban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ZeGa #11
    Ezzel biztos sokaknak újat mondtál, hogy pénz meg technika kell hozzá...
  • diablo1336 #10
    AZ nem éppen ugy van h most kedvük vcan akkor adják hd-benb ha nincs akkor meg nem. Ahhoz technika kell, meg zsé, de mivel a kommentátorok meg egyebek elviszik a pénzt nem lesz rá mód (90%-ban) hogy HD legyen. Ha netán télleg Hd lesz akkor elnézést és gratu a tv2-nek.
  • ZeGa #9
    Hát lehet, hogy még most nem, de lehet, hogy a meccsekkel kivételt tesznek.
  • winnie #8
    hol írták, hogy nem németül fogják adni?:)

    ha hd lenne, akkor írták volna, de a tv2-re nem jellemző, hogy adna hd-ben.
  • ZeGa #7
    És azt hol írták le, hogy nem HD minőségben lesz?
  • winnie #6
    hmm, ez sosem jut eszembe, pedig már többször írták.

    teljesen jogos.
  • pepe792 #5
    Csak egy baj van azzal hogy a TV2 adja a meccseket, mégpedig az, hogy nem HD minőségben lehet nézni... Tudom, hogy a többséget ez nem érinti, de nekem ez visszalépés lesz...
  • winnie #4
    legalább nézni is fogják a focit, nem úgy, mint az m1-en. az, hogy melyik csatorna veszi át a közvetítést, szerintem tök mindegy.
  • Loverman #3
    most komolyan foci lesz a TV2-n? érdekes műsorpolitika... néhány válogatott mérkőzés még belefér a retekklubnak, de azért egy BL évad kicsit durva
  • Tetsuo #2
    Gundeltakacs menjen inkabb palacsintat sutni! :P :)