Szekeres Viktor

Elég durva lesz a House 6. évad

Bár alig pár résszel vagyunk csak elmaradva House-ban Amerikától, a hátrány nemsokára nőni fog, ha a TV2 nem kezdi el adni a sorozat hátralévő 5. évados epizódjait, hiszen szeptember végén dupla epizóddal tér vissza sokak kedvenc nárcisztikus orvosa.

A Fox csatorna a készítőkkel egyetértésben úgy döntött, hogy az 5. évad zárómomentumai olyannyira felborították a széria status quóját, hogy 40 percben botorság lenne próbálkozni az utózöngék elmesélésével, így 2*40 percet szánnak rá.


Mint az az előzetesből is kitűnik, az új környezet jó pár változást hoz a főszereplő életébe, bár minden bizonnyal nem járunk távol az igazságtól, ha azt feltételezzük, hogy a diagnosztikai rejtélyek ezúttal is meg fogják találni őt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • SirLord #8
    5. évad nem adta már a szintet, house jellemváltozása talán, de ezen kívül csak jöttek a részek, semmi érdekességet nem csempésztek a betegekbe, vége is azért ütött ami beharangozza a 6.-t.
    remélem ismét elővarázsolnak egy 4. évadot:)
  • chronos75 #7
    lennyke te már unod, indult egy csomó új széria azokra startolj rá.. nekem, meg egy csomó kollégának jó lesz még ez az unalmas cucc is :)
  • Narxis #6
    Dr. House foreva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 1Obi1 #5
    De megint az van hogy van egy érdekes sztori, aztán ezt is lezárják 2-3 rész alatt, és nézhetjük tovább a sablonos epizódokat.
  • winnie #4
    aham, így világos. ez viszont... jogosnak tűnik.

    én az efféle sorozatokat valószínűleg azért nem érzem annyira monotonnak, mert olykor a rejtély jobban érdekel, másrészt ha egy év alatt látok 20-22 részt, akkor a monotónia fel sem tűnik. max akkor, ha többet megnézek egymás után.
  • lennyke #3
    Nem, inkább a karakterek stagnálásával. Hiába történnek velük ilyen-olyan dolgok, belül nem változnak egy fikarcnyit sem, 5 évad után emiatt már eléggé monoton az egész.

  • winnie #2
    igazából ez az 1-2 rész érdekesen hangzik, hiszen egy epizodikus sorozatról van szó, ergó minden rész annyira érdekes, mint az éppen aktuális beteg. van jobb és rosszabb. lehet, hogy 5 rosszabb után 10 jobb jön.

    szóval, ha megfordul a fejedben az abbahagyás, akkor valószínűleg érdemes is meglépni, mert akkor nem csak a történettel van gondod.
  • lennyke #1
    Ötödik évadot végigásítottam, a végén a """nagy""" cliffhanger-ek nevetségesek voltak, nagy rá az esély, hogy abba is hagyom, ha a következő 1-2 részben nem kapunk valami értelmeset.