Szekeres Viktor

Nagy pénisszel sokkol az MTV

Az MTV mindig is új vizekre kívánt evezni műsoraival, s manapság a videoklipek és zenék csak kis részét jelentik a zenecsatorna kínálatának, hiszen rengeteg valóságshow-t is láthatunk az adón, a nézettségi adatokból következően a nézők zömének legnagyobb örömére.

Az MTV már korábban is próbálkozott azzal, hogy betörjön a szkriptelt piacra, így nem egyszer készített már (tini)sorozatokat, azonban azok - kevés kivételtől eltekintve - megbuktak. A csatorna persze nem adja fel, s jövőre újabb szériával fog próbálkozni.

David Katzenberg készítésében jövőre kerülhet bemutatásra a Hard Times című sorozat, mely természetesen tinédzserekről fog szólni és egy iskolatársai által kitaszított srác borzalmas életéről fog szólni, mely 180 fokos fordulatot vesz, mikor kiderül, hogy mekkora pénisszel rendelkezik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tikal #24
    látta már valaki a homokos musoromat? undormány....
  • Solten #21
    "a Hard Times című sorozat, mely természetesen tinédzserekről fog szólni és egy iskolatársai által kitaszított srác borzalmas életéről fog szólni, mely 180 fokos fordulatot vesz, mikor kiderül, hogy mekkora pénisszel rendelkezik."

    2 cm.
  • winnie #20
    most sem jut eszébe odakapcsolni. ki kapcsolna oda?
  • TheRaven #19
    pedig régen olyan jó volt az mtv mikor magyar lett csomó jó zene ment rajta, nem azok az emos gedvák mint a viván aztán mostmeg semmi... am az meg ha zenét adó rádiók haldokolnak hát mondjak ellenpéldát? petőfi rádió embernek eszébe nem jutott volna odakapcsolni 2 éve...
  • Tomek83 #17
    Tudom,igazság szerint már annyira nem is hiányzik,ott a youtube,akkor és az megy amit akarok:)csak így már nehezebb felfedezni újabb zenekarokat.
    "a tévé azt adja, ami a nézőnek kell, amit többen néznek" ezzel meg sajna az a baj,hogy általában így szépen csökken a színvonal.
  • johny777 #16
    Úgy látszik, a moderátor nem szeret, minden commentemet törli még azt is, amit nem kéne. Na de mindegy jobb dolga nincsen. Vagy lehet elfogytak a bónusz pontjaim és azért?
  • winnie #15
    a tévé azt adja, ami a nézőnek kell, amit többen néznek. az, hogy zenetévé a net korában már rég lejárt. majdnem annyira, mint a zenéket adó rádió.

    ha a normál tévékkel kapcsolatban mindenki azt szajkózza, hogy nem akarják, hogy a tévé mondja meg, hogy mikor nézzék a sorozatukat, akkor a zenetévéknél mi a helyzet? bekapcsolod és random kapsz egy klipet, amit vagy szeretsz, vagy nem. ennél egyszerűbb, ha a neten beállítasz egy playlistet.

    szóval a zenetévék csak haladnak a korral. "senki" nem kíváncsi már a klipekre.
  • Tomek83 #14
    "Az MTV mindig is új vizekre kívánt evezni műsoraival, s manapság a videoklipek és zenék csak kis részét jelentik a zenecsatorna kínálatának"
    Pedig egy zenecsatornának nem pont az lenne a lényege hogy videóklipeket játszanak le? Erre telenyomják mindenféle szar műsorokkal.
  • sricsi91 #13
    Hát, szerintem pedig akár jó is lehet... van egy csomó jó reality az MTV-n, pl. Tila Tequila, Paris Hilton: öribari kerestetik...
  • johny777 #12
    Nagy rakás szemét már az MTV. Semmi értelmes nincs rajta, zenét is ritkán adnak. Teli van baszva egy csomó felesleges hoki műsorral, az ilyen tinis baromságok meg senkit sem fognak érdekelni mert olyan szarokat tudnak kitalálni hogy még a marslakók is inkább átkapcsolnak a Cool TV-re. Néha napján a PUnkd, Törés, vagy a Tilla tequlitá is elnézem. Az utóbbiban csaj eszméletlenül jól nézki:: )