Szekeres Viktor

Újabb akciófigurából készítenek mozifilmet

Még be sem mutatták a G.I. Joe-filmet, de máris újabb akciófigura-szett történetét kívánják vászonra vinni élelmes hollywoodi producerek. Valószínűleg a Transformers-játékok sikere lebeg a szemük előtt, bár nehezen hisszük, hogy a robotos film bevételeit túl lehetne szárnyalni próbálkozásukkal.

A Variety értesülései szerint újabb Mattel-játékből készül egész estés mozifilm: a G.I. Joe-babák után a Max Steel-figurák kerülhetnek a filmszínházak vásznaira.


A játékok egy 19 éves extrém sportőrült srácról szólnak, akit egy kormányzati szervezet alkalmaz titkosügynöknek azután, hogy egy baleset során teste nanobotoktól fertőződik meg és szuperemberré válik. Az 1999-ben megjelent játékból 2000-ben készült animációs sorozat és legnagyobb sikerét Latin Amerikában érte el, ahol a legtöbb példányszámban eladott Mattel-baba volt.

A film elsődleges terve természetesen az, hogy újraindítsák a Max Steel-játékok gyártását, s ebben Joe Roth producer lesz segítségükre, aki már keresi és a forgatókönyvírót és a rendezőt, hogy azok a Mattellel szoros együttműködésben készítsék el a tervezett sorozat első epizódját.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Butterbean47 #19
    mér nem eksön-men?
  • Zombee #18
    A Tim Burton féle Batman filmek is jól sikerültek. Megtorló sem rossz, X-Men sem. A Pókember viszont helyettük is el van cseszve.
  • cateran #17
    winnie..ez igy szőrszálhasogatás (vagy szarrágás,csúnyábban fogalmazva) Bár szigorúan logikailag megközelitve igazad van:D
  • johny777 #16
    Ezek a szerencsétlen balfaszok már mindent fel fognak dolgozni, ami a kezükbe akad, látszik, semmi értelmes ötletük sincs. DC, MARVEL… szépen sorjában. De legalább jól csinálnák meg, nem úgy, mint a pókembert. Tököm tele volt már mikor
    1. részben kit kell megmenteni a film végén? Mari Jane
    2. részben kit kell megmentenie a film végén? Megint Merri Jane
    Na és a 3. rész végén? Reménykedem, hogy azt a rühes csajt megölik végre, kinyírják, felakasztják, leesik, beveri a térdét és elvérzik vagy valami, de nem!! Majd a negyedik rész végén is himbálózni fog a padláson a kikötött sonkák mellett, hogy majd a Spiderman megmentse.
    Az egyetlen jól megcsinált adaptáció az a Batman, ott a 2. részben kinyírták a csajt, és végre Bruce észrevette, hogy a mellette álló 4 csaj 10 X kvadmilliószor szebb, mint Rachel Jane.
    Amíg értelmes producerek nem lesznek addig értelmes mozi filmek se, csak és kizárólag hányós, fossós, sírós, pisilős, kanos robotok Michael Bay-től.
  • winnie #15
    "Rajzfilmsorozat?"

    akkor ezt mondja, hiszen g.i. joe rengeteg minden volt képregénytől kezdve rajzfilmen át regényig(!). alapból csak a baba volt és a történet, amit eszkábálták nekik a dobozokon.
  • diablo1336 #14
    G.I. Joe játékokat még gyártanak? 20 éves fejjel is beruháznék párra, régen kb 20-30 katonából csak pár maradt életben. Durva háború volt xd
  • diablo1336 #13
    Action man mekkorra , már tök el is felejtettem h volt ilyen.:D
  • sandor8206 #12
    winnie beszólásain, mindig egy filmcím ugrik be, de komolyan ( bocs :-D) Winny, az 1ügyű
  • statoil #11
    Először képregény, majd rajzfilm is készült. Szóval van sztori, sőt nem csak olyan ami a "doboz hátoldalán" van.
  • bakagaijin #10
    Hungry-hungry hippos, the action movie...