Szekeres Viktor

Újraírják a Némó kapitány-film forgatókönyvét

Már nyakunkon a Jules Verne regényéből készülő Némó kapitány film forgatásának kezdete, de még nincs meg a végső forgatókönyv, mint ahogy a főszerepet játszó színész személyével kapcsolatban is csak pletykákra hagyatkozhatunk egyelőre.

Miközben McG korábban lelőtte a Dwayne Johnson főszerepéről szóló pletykákat és a napokban Will Smith neve merült fel Némóként, addig a forgatókönyv köszöni szépen és nincs jól, hiszen a Disney a Rettenthetetlen szkriptjének készítőjét, Randall Wallace-t kérte fel, hogy írja újra, rázza gatyába a korábban Bill Marsilii és Justin Marks, majd McG által készített történetet.

A Captain Nemo: 20,000 Leagues Under the Sea a klasszikus Verne-sztorira alapozva elmesélné Némó kapitány, valamint tengeralattjárója, a Nautilus eredetét. A tervek szerint a forgatás még idén elkezdődne Ausztráliában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Etinger #4
    A rejtelmes szigetben többet tudni meg Némo múltjáról mint a Némo kapitányban.
  • Zombee #3
    McG pedig mondjon le! Hogyan is hihettem naivan, hogy a Charlie angyalainak direktora normális filmet forgat a Terminatorból. Igaz, a történet is szar volt, remélem legalább azt nem rontják el itt.
  • Zombee #2
    Ugyan miért? A Rejtelmes szigetnek mi köze Nemo eredetéhez? Az egy teljesen másik történet, ami a végén összefonódik kicsit a Grant kapitánnyal és a Nemo kapitánnyal, ám Nemo életének utolsó pillanatait olvashatjuk csak.
  • Etinger #1
    Ergó Verne rejtelmes szigetéből építkezne?