Ötvös Tibor

Remo Williams visszatér!

Remo Williams visszatér, méghozzá A sötét lovag és A szállító filmek producereinek jóvoltából. A '80-as években egyetlen filmben szerepelt az akcióhős, miközben Amerikában több száz könyv is kapható a kalandjairól.

Remo Williams első és egyetlen mozifilmjét még gyerekkoromban láttam. A friss betonon átrohanó keményfiú akkor nagyon jól szórakoztatott, ám mai szemmel nézve már az előzetes is megmosolyogtatott. Mindenesetre a Sony és a Columbia úgy döntött, hogy Remo Williams is megérdemel egy újabb esélyt és ma bejelentették, hogy készül a Remo: Unarmed and Dangerous címmel az új epizód.


A sötét lovag és A szállító producerei, Charles Roven és Steve Chasman sajnos még semmi pontosat nem árultak el a filmről, ám remélhetőleg az egykori Remo, Fred Ward is kap egy kisebb szerepet. Williams egyébként alaposan el van látva alapanyaggal, hiszen a mai napig közel 150 regény jelent meg az akcióhős főszereplésével, szóval lesz miből válogatni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gneoka #4
    Nem mondasz hülyeséget ha jobban megnézed a trailer végén ott virít a
    "the adventure begins"
  • dronkZero #3
    Az a film egyébként nem egy bukott pilot volt? Nagyon cliffhangerrel van vége, meg az egésznek ilyen sorozat-fílingje van, állandó szereplők bemutatásával, meg mittudomén... Vagy csak nekem tűnik úgy?
  • Wittgen #2
    Szerettem ezt a filmet :)
  • sandor8206 #1
    Ez nagyon jó film volt! A kis öreg dumáin + szívatásain behaltam! Amúgy a kaszkadőr jelenetek dicséretesek!