Szekeres Viktor

Jöhet az új Mortal Kombat-film?

Nem kizárt, hiszen a Warner Bros. megvette a Midway Games-hez tartozó videójátékok filmes jogait potom 33 millió dollárért, melyek a Midway csődeljárása során kerültek kvázi árverésre.

A Variety információi szerint a Midway-portfólió 33 milliós értéke a cég legnépszerűbb játékait is lefedi, vagyis a Mortal Kombatot, a Spy Huntert és Joustot. A chicagói játékfejlesztő cég 35 évvel ezelőtt lépett a piacra a Space Invaders-szel és a Pac-Mannel, majd pedig idővel a konzoljátékok felé fordult, s hozta ki legendás címeit.

A Warner képviselője nem árulta el, hogy mit terveznek a megvett jogokkal, de az tény, hogy a Mortal Kombat már megért két filmet, egy animációs és egy élőszereplős sorozatot, de a franchise-t, bármennyire is próbálkozott vele a New Line, nem sikerült újraindítani, rebootolni. Érdekes lehet belegondolni, hogy a legutóbbi MK-játék nyomán milyen lenne a visszhangja egy Mortal Kombat-filmnek a DC képregényes univerzum karaktereivel.

Hasonló volt a helyzet a Spy Hunterrel, melyet a Universal évekig próbált megvalósítani The Rock-kal a főszerepben, de már a szkript elkészítésénél kudarcba fulladtak a próbálkozások. A legutolsó hírek szerint Paul W.S. Anderson, a Mortal Kombat rendezője kísérli meg a forgatókönyv elkészítését.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Justil #12
    már mondjuk a második filmhez képest, ott Raiden szerintem siralmas volt.
  • Justil #11
    ütős lenne, ha meg tudnák szerezni Lambertet Raiden szerepére, bár gondolom erre nem sok esély van. pedig az első filmben elég tutin adta a karaktert, napersze nem egy oscar-esélyes szerep volt, de nekem bejött az alakítása :)
  • Al Ashrad #10
    Az a baj, hogy ezeknél a filmeknél mindig erőltetni akarják a sztorit, ami persze nem feltétlenül baj, de a végeredmény a legtöbb esetben siralmas. Az élőszereplős sorozat a kedvencem, annak egész jó a sztorija is, meg látványos harcok vannak benne. A filmek valamivel gyengébbek, de nézhetőek még. Az új filmhez minden adott, hogy sikeres legyen. A sorozat megélt már több, mint 8 részt + mellékjátékok. Mindnek van saját sztorija, + a karakterek tömkelege is saját történettel rendelkezik. El kéne dönteni, hogy ki legyen a főszereplő (gondolom Liu Kang maradna), és köré szőni a sztorit. Egy olyan film tetszene, aminek legnagyobb része az arénában játszódik. Elvégre úgy hallottam ez remake lesz, és az első MK sztorija pont az, hogy egy Viadal van, aminek a győztese Liu Kang lesz, mert legyőzi Gorot. Az első filmben ugye Johnny Cage győzte le Gorot, valamint egy kicsit kapkodós volt ez a rész, nem derült ki, hogy most milyen rendszerben megy a küzdelem, pl. Sonya csak 1x harcolt. Ha ezt javítják, egy igen látványos jó filmet sikerülne összehozni. Hajrá. (és bár első rész, egy Ermacnek, Kabalnak, vagy Noob Saibotnak kifejezetten örülnék)
  • scagnetti #9
    Verekedős filmeknek sosem a történet volt az erősségük, ezt mindenki tudja. Nem is kell hogy az legyen, főleg nem a MK-nál. Jó sok bunyó,vér, és egy-két kivégzést is szívesen látnék a vásznon.
  • JungleGeorge #8
    En is erre szavaznek.
  • cateran #7
    Istenem,összeteszem a 2 kezem,hogy valami ilyesmi legyen....
  • Harkat 89 #6
    Vagy nem is kell különösebb sztori. Csak a jobb karaktereket kiveszik, elindítják őket a Mortal Kombat viadalon, és csak dúrva véres harcok követik egymást. Másfél óra verekedés, 15 perc párbeszéd :)
  • winnie #5
    remélhetőleg, ha lesz film, akkor saját történettel. folyton atz olvasom, hogy nincs ötlet. akkor jobb lenne, ha nem játéksztorikat mésolnának, fogják a karaktereket és új sztorit köréjük.
  • blessyou #4
    mármint a játékoknak.
  • boomsly #3
    A G.I Joe után ez már akár egy Oscár jelölésig viheti, akár.....