Szekeres Viktor

Ilyen lesz Van Wilder 3. része

Mindenki tisztában van vele, hogy a nem túl nagy kasszát robbantó, ámde mégis sikeres filmek, melyeknek kialakul egy rajongói köre, a mozis folytatásokhoz hasonlóan tovább élhetnek - csak DVD-re megjelenő folytatásként.

A Buliszervíz, vagyis a National Lampoon's Van Wilder ilyen utat futott be, de azért valamiben mégis különbözik a videóra száműzött folytatásoktól, hiszen nem csak az első rész, hanem a második is moziban került bemutatásra, más kérdés, hogy ott csúnyán megbukott. Épp ezért a 3. epizód, a Van Wilder: Freshman Year című előzmény már csak DVD-re jön ki. (Ld. még a nem túl combos, alig egy perces előzetest.)


A Van Wilder készítői megpróbálták azt az utat bejárni filmjükkel, ami később a Harold és Kumar-moziknak összejött (mindkettő főszerepében Kal Pennt láthattuk), ugyanis utóbbiak a 18 millió dollárt fialó első rész után egy 38 milliós másodikat tudtak prezentálni alig 10 milliós költségvetésből. Azonban a Buliszervíz hiába hozott annak idején 5 millióból 21-et, s tette ismertté Ryan Reynolds-ot, a folytatás már nélkülözni kényszerült őt, s a 2. rész, mely a The Rise of Taj címet viselte, s csak az említett Kal Pennt vitte tovább, csúnyán megbukott, mindössze 4 millió dollárt termelve.

Épp ezért nem is csoda, hogy a harmadik rész csak DVD-re jön ki, miközben jövő télen Harold és Kumar moziban lesz látható ismét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • giga123 #9
    Zsír kis film volt az egy és a kettő jó lesz a 3-om is szerintem.
  • Stonee #8
    torrenten tényleg fel van már tolva a film DVD-n is, ripben is. angolul. itthon valóban nem jelent még meg.
  • kalapos01 #7
    Egy dátum van, egy megjelenés. Utólag hiába magyarázod, hogy te tudod, hogy mikor jelenik/jelent meg és megnézted a komment előtt, hogy biztos legyél benne. Amikor bukta van, akkor bukta, kicsi :)
  • cateran #6
    Hehh dátum visszavonva..azaz lehet választani a márc. 17,a jún. 2,júl. 14 és a szept. 9 között:D (attól függően hogy wiki,amazon.co.uk vagy amazon.com illetve hogy BD avagy DVD..)
  • cateran #5
    Mármint március 17-re gondoltál? Merthogy akkor jött ki DVD-n...ja és nem én csináltam a ripet,de azért köszi a dicséretet:P
  • kalapos01 #4
    Jaj, ne legyél már ennyire kemény!

    Attól, hogy te jól nyomod, a DVD még csak jövő héten jelenik meg.
  • kukacS3K #3
    azért elég vicces hogy az amerikaiak gyártják a filmeket amikben nincs csók, nincs sex a másik oldalon meg ottvan hogy csöcsök mindenfelé meg eszméletlenre ivás... azért picit röhejes

    reméljük harold and kumar jobb lesz mint a második mert az első krva jó volt
  • Stonee #2
    már megnéztem, azaz végigszenvedtem, mivel az "első" rész nagy kedvencem. végülis ez a rész is élvezhető, ha nem múltál még el 16 éves...

    (de legalább tartják a koncepciót: a frissen érettségizett, elvileg 18 éves főhőst egy 27 éves színész alakítja)
  • cateran #1
    Lesz? Napok óta letölthető torrentről....