Szekeres Viktor

Itthon csak 3D-moziban jön a Végső állomás 4

Már nem csak a kiváltságos rétegek szórakozásainak számítanak az új 3D-s filmek, hiszen egyre több mozit szerelnek fel a technikával. A 3D-mozis penetráció főleg akkor igazán hasznos, ha olyan film kerül bemutatásra, melyből nem kapunk 2D-s kópiát.

Ilyen volt az év elején a Véres Valentin 3D és ilyen lesz a népszerű horrorsorozat, a Végső állomás 4. része, mely itthon A végső állomás 3D címmel, míg Amerikában The Final Destinationként fog futni, vagyis egyik esetben sem kap számozást. Utóbbi címet mindössze egy határozott névelő különbözteti meg az első rész titulusától.


A "minden 3D-s mozi" kitétel természetesen azt fedi, hogy mindegyik olyan hazai digitális 3D-s sugárzásra "képes" filmszínházban látható lesz a film, mely igény tart annak kópiájára. Ezek jelenleg: a Corvin, a Palace Lurdy, a Palace Mammut, a Palace Westend, a Palace Campona, a Palace MOM, CC Aréna, CC Győr, CC Debrecen, CC Székesfehérvár, CC Pécs, CC Miskolc, Kecskemét Malom, a Szeged Belvárosi mozi.

Jó hír még, hogy a hírek szerint a vidéki premier egy időben lesz a budapestivel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • PheCho #7
    Ha jól emlékszem az a jelent az MTV Movie Awards-on díjat is kapott. De a füves csákó halála se volt semmi azért. :)
  • winnie #6
    a második volt a legjobb. csak a kezdőjelenetért muszáj volt visszamenni a moziba. annyira jó hanghatásokat azóta sem hallottam filmben. de persze nem csak ezért volt remek.
  • geristar #5
    Miskolcon van 3D?? nem is tudtam... akkor lehet el kéne menni megnézni
  • PheCho #4
    Nekem pont az tetszett a másodikban, hogy ötletesen összefűzték a sztorit az elsővel. A harmadik sem volt rossz de annyira nem fogott meg. Tény, hgoy az első a legjobb, de ott játszhatott az újdonság varázsa is.
  • IMYke2.0.0.0 #3
    1. rész volt jó a FD-k közül.
    A többi, sajnos, tré.
  • Lipi1980 #2
    Azt hittem, hogy Kecskemét már benne sem lesz a felsorolásban.
    De hál' Istennek ide is jön egy kópia. Ott a helyem nekem is...
  • kukacS3K #1
    a mammutban van 3d? azt nem is tudtam