Szekeres Viktor

Rapper a sorozatadaptációban?

Nem sok sorozatadaptáció készül mostanság, de azok között a közönség által egyik legvártabbnak a Szupercsapat, vagy a The A Team számít, mely, ha minden jól alakul 2010. június 11-én kerülhet a mozikba Amerikában.

A Joe Carnahan (Narkó, Füstölgő ászok) rendezte remake forgatásának kezdete még odébb van, jelenleg is a színészeket keresik és hallgatják meg a főbb szerepekre, s az eddig kiszivárgott információk szerint Liam Neeson lesz John 'Hannibal' Smith ezredes, míg Bradley Cooper Templeton 'Faceman' Peck hadnagy.


A nagy kérdés persze az, hogy ki fogja B.A. Baracus-t alakítani - őt a sorozatban a legendás Mr. T. alakított. Nos, az Ice Cube-os pletykák lecsengését követően itt vannak az újabb hírek (a Blackfilmtől), miszerint a szerepre ácsingózók közül legesélyesebbnek jelen pillanatban az ismert rapper, The Game esélyes.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Beast Machine #6
    Szerintem meg kikúrtmód badass volt.
  • kukacS3K #5
    hát azért the game nem az a nagydarab kidobóember csak ki van gyúrva mint a repperek nagyrésze, nem tudom annyira elképzelni
  • AZTA #4
    Ciki volt? Mivel volt ciki? Mert volt rajta izom és az ilyen kis nyeszlett gyerekek mint te is lehetsz nem tudták beleélni magukat? :D Vagy talán sok volt rajta a fuksz? :D
  • winnie #3
    huhh, még csak az kéne. már a saját idejében is rém "ciki" volt. ikon lett, naná, de...
  • Beast Machine #2
    Mr. T. még ma is jó egészségnek örvend, kis sminkelés után szerintem még mindig simán eljátszhatná Rosszfiú szerepét, nem értem, minek ide mindenképp új színész.
  • Barnez #1
    Hát nem tudom, hogy pont egy gangsztát kéne egy ilyen szerepre betenni. :S