Szekeres Viktor

Sorozatozó diszkópatkány

Fura utat járt be annak idején a Diszkópatkányok (A Night At The Roxbury) című film, hiszen hiába szerepelt benne két jónevű, a Saturday Night Live-ból ismert komikus, Amerikában nem lett túl sikeres, a világ többi részén pedig, mint például nálunk is, még annyira sem.

A mozis premier óta viszont hirtelen megnőtt a film ismertsége, köszönhetően a DVD-nek és egyéb paródiáknak, az egyik főszereplő, bizonyos Will Ferrell pedig időközben Amerika egyik legnagyobb komikus csillaga lett. (Itthon azonban továbbra is (el)ismeretlen, a filmforgalmazók több hazai bukása után, legtöbb filmjét már csak DVD-re hozzák ki.)


A másik Butabi-fivért alakító Chris Kattant azonban jó ideig semmi fontosban nem láthattuk, s bár olykor rátalált egy-egy filmszerep, de nem vált olyan híressé, mint társa. Talán most jött el az idő? Az ABC csatorna ugyanis egyik ősszel induló komédiájába, a The Middle-be kérte fel a színészt állandó szereplőnek, ráadásul nyáron, amikor már leforgatták a pilotot, ami azt jelenti, hogy talán az ő karakterével kívánják feljavítani a családi szituációs komédiát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • djstefi #6
    "...nem lett túl sikeres, a világ többi részén pedig, mint például nálunk is, még annyira sem..." szerintem nagyon jo film es a "mizu? videki vagy" na meg a "mivan? megfogtad a seggem?" mara mar szallo igek lettek !
  • Jacek #5
    mizu? videki vagy? megadod a korzetszamod:P
  • geristar #4
    Megasütemény!!!
  • geristar #3
    Szerintem is nagyon nagy film a Diszkópatkányok!!
    A zenék és a poénok a mai napokig a legjobbak a tinivígjátékok közül
  • Kelta #2
    Nekem nagyon bejött a Discopatkányok, kedvenc filmjeim egyike, bármikor jókat röhögök rajta :)
  • Loverman #1
    vicces h a filmben inkább ő volt a főszereplő, mégis így járt