Szekeres Viktor

Az RTL Klub ismét a scifi-re voksol

Általában a TV2-t szoktuk az országos kereskedelmi csatornák közül a tudományos fantasztikum műfajával összehozni, hiszen a Csillagkaputól a Csillagközi rombolón át a Flash Gordonig és a Jövő városáig, szinte minden náluk kapott helyet. Szerencsére azonban az RTL Klub portfóliójában is akad pár mutatós darab.

Bár ezek közül a Terminátor: Sarah Connor krónikáit elég hamar száműzte a csatorna, a Rejtély meglehetősen jól muzsikál pénteken esténként, nem egyszer 6-700 ezer nézőt is a képernyők elé ültet és könnyedén veri a nézettségi versenyben a TV2 éppen aktuális női sorozatát vagy filmjét.


Annak idején ugyancsak pénteki sorozat volt a scifi műfaj egyik üdvöskéje, a Rejtélyek városa (Invasion), mely sokáig 1,5-1,7 milliós nézettséggel hökkentette meg azon magukat hozzáértőknek nevezőket, akik azt állították, hogy a műfaj itthon csak rétegek szórakozását jelentheti.

S bár kisvártatva az ő igazukról bizonyosodhattunk meg, hiszen a sorozat a péntek esti sávból szombat kora estére került, minden bizonnyal sokan fognak örülni a hírnek, miszerint július 11-én, szombat 15.55-től megismétli az RTL az egykor népszerűnek számító szériát, mely egyébként itthon DVD-n is megjelent.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • torcipepe #7
    azt hittem hogy valami újdonság lesz, erre csak ennek az izének az ismétlése.
  • winnie #6
    mi értelme megismételni egy sorozatot? más meg azért reklamál, mert nincs ismétlés.

    mi értelme megismételni egy sorozatot? amely jóval nézettebb volt, mint a terminátor (az elmúlt évek legnagyobb bukása itthon), az odaát vagy az őslények kalandorai? nem azok helyett megy.
  • Jrex #5
    Mi értelme leadni újra egy olyan sorozatot,ami már akkor is unalmas volt amikor elsőnek adták?
    Nemhogy a Terminátort folytatnák,vagy az Őslények kalandorai 2. évadját is leadhatnák,meg folytathatnák az Odaátot is......
  • winnie #4
    hááát..., azért nem mindegy, hogy egy országos vagy egy kábeles sorozatról van szó. neten is egyértelmű, hogy melyik a letöltöttebb.
  • bladesoft #3
    Nem sokkal kommerszebb mint mondjuk az axn-n Harmadik müszak.A stilus is hasonló.
  • winnie #2
    egy the shield-et nagy butaság lenne korábban adni. eleve a korhatár egy dolog, de ilyen sorozat sosem férne el a kommersz sávban. csak annyit érnének el vele, hogy 2-3 rész után eltakarítanák és le sem adnák.
  • bladesoft #1
    Nahát milyen ügyes ez a retekklub hogy az 1 cancelled sorozatot le tud adni most már talán végleg.Inkább nyomatná azt a Family Matters pl. ebböl a néhány évad kitöltene pár hónapot.Vagy egy normális sávban adná le a The Shieldet... (pl 21.30 hétköznap vagy hétvége) Na az hozna rajongókat .. engem biztos