Ötvös Tibor

Jövőre érkezik a Resident Evil 4

A titokzatos módon magyar fordításban A kaptár címet kapott Resident Evil mozifilm negyedik részéről már elég régóta sugdolóznak Hollywoodban, ám hivatalosan is kiderült a premier dátuma.

A 2002-es első film óta a Resident Evil márkanév ismét régi fényében ragyog. Míg a három mozifilm folyamatosan 100 millió dollár feletti összbevételeket produkált, addig a játéksorozat is képes volt megújulni. Közben természetesen volt egy csak dvd-n megjelent animációs film is, mely szintén sok rajongóhoz jutott el.



Paul W.S. Anderson már tavaly beszélt róla, miszerint dolgozik a negyedik mozifilm forgatókönyvén, ám akkor még az azóta leállított Castlevania volt számára a fontosabb. Mindenesetre kiderült, hogy a jelen állás szerint Afterlife alcímet viselő következő film Tokióban és Alaszkában játszódik és 2010. szeptember 17-én kerül a világ mozivásznaira.

Már csak az a kérdés, hogy ezúttal is visszatér Alice szerepében Milla Jovovich vagy esetleg egy új főhőst avatunk fel. Az előbbi lehetősége nagyobb, hiszen a harmadik epizód szépen nyitva hagyta a történetet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #13
    Egyértelmű - legalábbis számomra -, hogy az eddigi alkotások közül az animációs Degeneration viszi a prímet, viszont nekem a filmek is nagyon bejöttek. Először csalódott voltam, hogy a játékokból, azok sztorijaiból, horroriszikus elemeiből csak néhány kanálnyit merítettek a készítők, de ha zombis akciófilmként nézem, akkor máris elég jó képet kapok az alkotásokról. Nálam simán jó film a 3 élőszereplős "förmedvény" is. :)

    Az lenne viszont a legjobb, ha a 4. rész egy másik vonalon indulna el új szereplőkkel, horrorisztikusabb, véresebb sztorival stb. Jill karaktere viszont nagyon hiányzott, a 2. részben bírtam (főleg a látványát :) )
  • Talley #12
    Az első résznél nem volt nagyon nehéz jobbat csinálni. Az maga volt a kész unalom. Még a régi Return of the Living Dead első része is élvezetesebb nála, pedig az se valami komoly darab. A film valahogy nem adta vissza mindazt, amit hallottam a játékról (egyszer kipróbáltam, de az irányítás nem tetszett). Azt hittem parázósabb lesz.
    De osztom mások véleményét, hogy az animációs film volt a legjobb eddig. Jó történet, szép grafika és persze zombi írtás :D
  • aRoma #11
    a harmadik nem a madaras baromság volt? totál 80as évek eleje sz.rságnak tűnt.
    70esvége 80aseleje nyomtak ileneket discokban, kocsmákban, alámondásosan:)
  • god25 #10
    Jajah! Az animációs-film jól sikerült!
  • Al Ashrad #9
    myk úr, elég nagy marhaságot ír... Azthiszem az imdb sem azt támasztja alá...
    Az első rész korrekt volt, a második valamivel gyengébb, bár szerintem még nézhető kategória, a harmadik pedig az eddigi legjobb. A degeneration pedig számomra majdnem olyan jó volt mint a harmadik film. Tehát a második rész kivételével mindegyik baromi jó. Alig várom a negyedik részt! Röhögjetek ki, de nekem jónéhány paul w. s. anderson film tetszett. A játékokkal meg nem volt szerencsém játszani konzol hiánya miatt. PC-s változat van valamelyik újabb részből?
  • Exen #8
    Szerintem pedig a 3. rész volt az eddigi legjobb a 3 küzül. (ez azért elég ritka)
  • dissigxx #7
    jaja a Degeneration tényleg qrva jó
  • Beast Machine #6
    Nézzétek meg a Resident Evil Degenerationt.

    CGI film, Leonnal és Claire-rel, szarrágyalázza a 3 hálivúdi szemetet.
  • zola2000 #5
    Pont mint a videojátékok. A legjobb resident evil játék a gamecubes Resident Evil REmake ami az első rész javított remakeje (vagy a wiis portja). A filmel elmehetnek a sunyiba.
  • kukacS3K #4
    első jó volt, második egy borzalmas szar, harmadik megint jó volt
    ha a negyedikben is kis történet és sok gyilok lesz akkor jöhet