Szekeres Viktor

Még két évet kapott Fábry Sándor

Az RTL Klub egyik legrégibb és legjövedelmezőbb (és leggyakrabban foglalkoztatott) arca Fábry Sándor, így nem is csoda, hogy mind a humoristát, mind műsorát, az Esti Showdert meg akarta tartani "Magyarország vezető televíziócsatornája".

Válság ide, topköltségvetés oda, az RTL Klub két évvel meghosszabbította az Esti Showder szerződését, tehát Kovács Kristóf produkciója továbbra is csütörtök esténként fog jelentkezni a csatornán. A minőségben és nézőszámban is a csúcson már rég túllévő sorozat - akárcsak a Heti hetes - még leszálló ágban is az RTL Klub egyik zászlóshajójának számít, s jelent legyőzhetetlen akadályt a konkurenciának.

Ezt szemléltetendő: a legutóbbi Showdert bár csak alig egymillióan látták, de az is az éppen tévézők 28,2%-a volt, miközben a TV2-n adott romantikus filmnek csak 670 ezer nézője és 17,3%-os közönségaránya volt. Érdekes módon a kereskedelmi korcsoportban kisebb volt a különbség: 26,3% - 21,7%, vagyis az Esti Showder törzsközönsége lassan, de biztosan lesz egyre öregebb.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #21
    "rájöttek h az emberek 75%-a jobboldali?"

    nem hiszem, hogy ilyen butaságot gondolnának. az emberek nem oldaliak.
  • TheRaven #20
    hát lehet megunták a jobboldal fikázását és rájöttek h az emberek 75%-a jobboldali?
    mert én spec pont ezért hagytam abba egy féléve mert már annyira idegesített h 3 éve csak arról szólt minden 2. cikk h mekkora faszságot mondott Orbán a hargitán...
  • BaliBoy #19
    Azt sem nézem.
  • Gerbill #18
    Mittudom én kit tegyenek be, csak Fábryval már haldoklik a műsor, akármennyire nagyra is tartom. Azt meg nem tudom honnan veszed, hogy a shoder Klubos 'bagázs' nem képes hosszú beszélgetős műsorokban helytállni, én speciel még egyikőjüket sem láttam ilyenben, tehát akár még jók is lehetnek. Ha minden törik és szakad, akkor hívjuk el Stephen Collbertet, majd Ő:D
  • Gerbill #17
    Leno ezekszerint rosz példa volt, de lényeg a lényeg, új showmant kapott a műsora. Amikor még néztem a Fábryt akkor néztem a hetest is, akkor meg még nagyon a jobb oldalt szidták. Sokáig néztem, te meg két részt láttál, úgyhogy erről szerintem ne nyissunk vitát.
    A legveszedelmesebb Orbán-szidások amúgy akkor szoktak lenni, amikor Kéri László ottvan, ő róla egyértelműen vírít, hogy baloldali politológus.
  • torcipepe #16
    és kit tegyenek a helyére?? azt az idióta Balázst??
    a dumaszínházas (gyk: Showder Club) bagázsból meg ismét nem választhatnak, mert ők váltásban, rövid szösszenetekben jók, nem hosszú beszélgetős műsorokban.
  • blessyou #15
    mondjuk én a politikai humort sosem vettem politizálásnak, egyszerűen jó téma az emberek megnevettetésére, hiszen szinte minden ember magáénak érzi a témát. A geekeket parodizáló humoron is jókat nevetek, pedig valamennyire én is közéjük tartozom (na jó, csak a mérsékeltebb fajtába ;) ).

    Amúgy én is az alpárisága miatt hagytam fel a Fábry-show nézésével, eléggé pisi-kaki humor lett belőle. Fábryval magával nincs bajom, szerintem a Retek-Klub is felelős a színvonal csökkenéséért, mert más műsorokban elég élvezhetőnek tűnt.
  • trogi #14
    A cikk állítását igaznak vélem, mert én is úgy látom, hogy Fábry leszállóágba került. Régebben (pár éve) még szerettem nézni, de mindig csak az első blokkot és a dizájncentert néztem, mostanában meg valahogy már nem érdekel.
    Szerintem a sóderklub is segített neki betenni a kaput, az ottaniak már gond nélkül lekörözik. Egyébként ezzel nincs nagy baj, változik a világ.

    A "politikusságával" pedig abszolúte nincs bajom, legalább az az oldal is kap végre igazi szívből jövő áldást.
  • winnie #13
    lenot nem váltották le, csak előléptették és azt hiszem, hogy nem lehetsz rendszeres heti hetes néző, ha abból az urbánus legendából indulsz ki, hogy ott a jobb oldalt szidják. (nem, én sem nézem, de legutóbb kétszer, mikor láttam belőle részletet, ott röhögtek a kormánypártokon.)
  • Gerbill #12
    Na pont egyszerre írtuk a heti hetest:D