Ötvös Tibor

Trilógia lesz a Freddy-feldolgozásból?

Siker esetén a Rémálom az Elm utcában remake legkevesebb három részes lesz. Ennek első jele, hogy a főszereplő Rooney Mara rögtön három filmre szóló szerződést írt alá.

Egyáltalán nem meglepő a fenti bekezdés, hiszen a '80-as évekből napjainkba áthozott sztárgyilkosok (Bőrpofa, Jason, Myers) mindegyike képes volt megszólítani az új generációt is és sikerrel tértek vissza. És talán nem nagy tévedés arra tippelni, hogy az akkori korszak egyik legmeghatározóbb őrültje, Freddy Krueger is sikerrel veszi majd az első akadályt.



A Warner Bros. is így látja a dolgot és épp ezért a napokban egy további két Rémálom az Elm utcában filmről szóló szerződést toltak a Nancy Thompsont alakító Rooney Mara és ügynöke orra alá, amit a színésznő természetesen alá is írt. Érdekesség, hogy a valódi főszerepet alakító Jackie Earle Haley még nem írt alé ilyen papírt.

A Rémálom az Elm utcában 2010. április 6-án debütál.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #8
    de, persze, hülyeségeket beszélek, csak kavarognak bennem a részek. anyut ránják be a végén és valóban a 3. részben tér vissza.
  • Johnny Maize #7
    Nem a harmadik részben hal meg? A hetedik(?) részben meg a Nancyt játszó színésző saját magát játszotta, ha jól emlékszem.
  • winnie #6
    vagy de. a rémálom az elm utcában 1. részében is meghalt nancy, mégis visszatért a 6-7. részben.

    esetleg a flashback ismerős kifejezés?

    az efféle szerződések teljesen általánosak a folytatás lehetőségét magában hordozó horroroknál. ha valakit valamiért visszahoznának egy esetleges 3. részben, akkor a papír alapján megtehetik és nem fogja azt mondani, hogy nem, mert azóta befutott.

    jelenteni semmit nem jelent: sem azt, hogy lesz 2. rész, sem azt, hogy szerepelni fog benne. ez olyan, mint a sorozatszereplők szerződése, mely első körben 7 évadra szól.
  • Barakukk #5
    Látod, mit tesz, ha az ember iskolázott!
  • Seth #4
    Nem, igazából ő lesz Freddy XD
  • gErIbÁ #3
    és erre mind magadtól jöttél rá?
  • Barakukk #2
    Rögtön három filmre szóló szerződést ha aláírta, az azt jelenti, hogy az első két részben semmiképpen nem fog meghalni.
  • Szolnokboy1 #1
    "főszereplő Rooney Mara rögtön három filmre szóló szerződést írt alá. "

    jócsaj, aki képen van, nem vitás, csak az a gond, hogy ő Kate Mara, akinek köze nincs a Freddy remakehez. Tibi,Tibi, ejj.