Szekeres Viktor

A Kane & Lynch írója készíti a Hitman második részét

Annak idején a készítők is, a nézők is nagy reményeket fűztek a készülő Hitman-filmhez, a Hitman - A bérgyilkoshoz, azonban a végeredmény silánysága a legtöbbek várakozását mélyen alulmúlta és anyagilag sem volt túl sikeres a próbálkozás.

Mindezek ellenére a 20th Century Fox még lát kakaót a videójátékos alapanyagban, ráadásul nem Uwe Boll-szerű anyagi csődről van szó a Hitman esetében, hiszen a film alacsony költségvetése könnyedén pluszba jött ki a bevételeket tekintve (Amerikában 39 millió, míg a világ többi részén 60 millió dollár).

A Fox a "nullafilmes" Kyle Ward forgatókönyvírót bízta meg a második Hitman-film megírásával. Ward, bár még egy filmjét sem mutatták be moziban, már elkészítette a forgatásra váró Fiasco Heights című thriller szkriptjét, valamint őt bízták meg a Kane & Lynch-mozi papírra vetésével is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Rotcsa #4
    Szerintem nem volt pocsék! Sőt, egy szavunk nem lehet rá..!
    A játéktól sem tértek el annyira. A rendezés ha kicsit jobb, akkor egy fasza filmet kaptunk volna. Így csak egy "elég jó" lett.Az én szememmel legalábbis mint játékos.

    Visszatértek a játék főbb motívumai, mint átöltözés, személyiségi jegyeket tekintve pedig mint kiegyensúlyozott járás, hideg profizmus.
    Annyira hideg, hogy a nőt se dugta meg....:D pedig sokan azt htték, el lesz tolva a film egy romantikus szállal, de nem! :)
  • Hornymut #3
    Én azt hittem, hogy Kane & Lynch játék történetének írója írja a filmet, annak örültem is volna. Így meg majd meglátjuk. A Hitman film próbálkozott, nem is lett túl rossz, de olyan szinten tértek el a játéktól, hogy az megölte az egészet, plusz Olyphant pocsék volt mint 47-es...
  • LiveMan #2
    Szerintem teljesen korrekt film volt a Hitman.
  • Johnny Maize #1
    Kiadhatnák az első rész rendezői változatát.