Szekeres Viktor

Sherlock Holmes-plakátok és magyar premierdátum

Ha a Warner Bros. legújabb húzása bejön a Sherlock Holmes-franchise felélesztésével, akkor az új sorozat a minden bizonnyal ugyancsak sokáig életképes Vasemberrel jó időre meg fogja oldani Robert Downey Jr. esetleges likviditási problémáit.

Már, ha sikerül tartani a készülő epizódokkal a 3 évenkénti bemutatót, persze. Mindennek annyi a hátránya, hogy így minimálisra fognak csökkenni Downey Jr. egyéb filmjei. Mint ahogy egy siker után várhatóan a Sherlock Holmes 2.-t is rendező Guy Ritchie is le fog horgonyozni a kaland-krimi mellé, s hanyagolni fogja saját projektjeit. Bár ha abból indulunk ki, hogy Sam Raimi a 2002-es Pókember-premier óta 2009-ben végre készíthetett "saját" filmet Pokolba taszítva címmel, akkor azért még van remény.

Klikk ide! Klikk ide!

Visszatérve a Conan Doyle figuráira, Holmes-ra és Watsonra épülő adaptációra (mely a sztorit nem Sherlock Holmes atyjától fogja kölcsönözni): míg az amerikai premier december 25-ére várható, addig a magyar bemutató, a forgalmazó Intercom tájékoztatása szerint nem sokkal fog lemaradni az óceánontúlitól, hiszen januárban már mi is láthatjuk az új Sherlock Holmes-t.

Arról ugyan még nincs hír, hogy szinkronos vagy feliratos lesz-e a film, de nagy pénzekkel fogadnánk az előbbire.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Dynamic #3
    "Feltupírozzuk" olyannyira, hogy a bemutató alapján a hasonlóság a Holmes és Watson névegyezéssel ki is merül. Azért kíváncsi leszek, hogy az észjáték és a karatés/robbantós/száguldós akció milyen arányban jelenik majd meg a filmben.
  • Gerbill #2
    Kicsit "Vadiúj vadnyugat" utánérzetem van, amikor meglátom ezt a filmet, főleg a trailere óta. A régi sztorit feltupírozzuk feldobjuk két faszagyerekkel, meg sok nagymellű nővel. Remélem pozitívan fogok csalódni, mert nem sok jóra számítok az új Holmesal kapcsolatban.
  • ldavid #1
    erre kíváncsi leszek