Szekeres Viktor

A Story tévén lesz a foci Európa Liga

Mint arról már korábban írtunk, a Story tévé a Viasat 3 és a Tv2 mellett ringbe szállt a legrangosabb focitorna közvetítési jogaiért, azonban alulmaradt a versenyben. Szerencsére a csatorna törzsközönségének nem kell lemondania a világszínvonalú labdarúgásról.

Ha a BL-re nem is, de az UEFA-kupa utódjának számító EL-re sikerült ráraknia a kezét a csatornának, mely a nyáron induló DigiSport csatornával egyetemben fogja közvetíteni a második számú európai focikupa mérkőzéseit.

A tervek szerint a Story tévé 15 meccs élő közvetítését vállalta, többek között a döntőt, s ebbe természetesen az esetlegesen jól szereplő magyar gárdák összecsapásai is beletartoznak. A jogokat 3 évre megszerző csatorna tájékoztatása szerint a riporterek kiválasztásában sem fognak csalódni a rajongók, hiszen régi motorosok (pl. Juni György) mellett olyanok is lehetőséget kapnak a sportközvetítések előállításában, akik eddig a tévézés más területein bizonyítottak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • narumon #14
    Mindenesetre a gondok már most kezdődnek. Csütörtökön játszik a haladás ek meccset és még a story tv sem adja.... ennyit erről :(
  • winnie #13
    mert ők nagyot nyerhetnek, így megéri sokat ajánlani. egy sport tévé már nem tud új nézőket szerezni, enkik nem ér meg több százmilliót (szerintem), viszont egy feltörekvő csatorna (ld. az idei 10 millió reklámkampány) áldozhat több 100 milliót, ha az pár év alatt meg fog térülni.
  • Balintos #12
    De hogy lehet, hogy a legtöbb a pénzt a story tv ajánlja? Itt a probléma.
  • winnie #11
    úgy kérdezed, mintha a hejőcsabai városi tévéről lenne szó:)

    többen fogják a story tévét, mint a tv6-ot, például. 2 millió háztartásban van ott a sztoritévé, az..., nem tudom, talán 5 millió embert jelent. (a legnézettebb műsora 250-300 ezer nézőt hoz)

    hiába értenék egyet veled, muszáj a másik oldalt is megnézni. ha én tévé lennék és mondjuk valami elit produkcióval akarnám az ismertségemet növelni, pénzt is áldoznék érte, akkor nem lenne túl fair, ha azt mondanák, hogy "nem lehet a tied".

    ráadásul, ha jogtulaj lennék, akkor ezt ki is használnák. a story tv ad 400 milliót, de én 10 millióért megkapom, mert MTV vagyok?
  • narumon #10
    Szerintem meg pénzen kivül sportszakmai / értéki szempontoknak is érvényesülni kéne. Nem tudom, hogy az országban mennyien tudják fogni a Story TV-t.
  • narumon #9
    Valami jó kis stream cim jöhetne!
  • icemankimi #8
    MTV KÖZVETÍTENÉ A BL KEDDEN SZERDÁN, CSÜTÖRTÖKÖN MEG A MTV2 A EL simán jó lenne.
    (storytv:S)
  • winnie #7
    én összefoglalom neked. bl - tv2 (heti 1 meccs), el - storytv (heti max 1 meccs). a nem elsőválasztott meccsek a digisporton keresendők.

    kegyetlen bonyolult.

    (ha összekavarodtál, akkor jelzem, hogy eddig m1 és tv6 volt a bl, sport 1 az uefa kupa, meg még talán máshol is, szóval, nem lett bonyolultabb semmi.)
  • Ginos #6
    foglaljuk csak össze: tehát a BL,EL közvetítése megoszlik, TV2,Viasat3,Digisport,storyTV mégvalaki?????? Győzze követni az ember hogy melyik meccs mikor és hol adják F@SZOM!!!!!!
  • makemebad09250 #5
    van ilyen csatorna?? érdekes még nem hallottam róla nah mind1 de akkor ezt nem fogom tudni nézni. nem baj marad a bl meg az angol és spanyol bajnokik a többi meg úgy se érdekel senkit xD