Ötvös Tibor

Miről szól majd az Apádra ütök 3?

Az egyik internetes magazin interjút készített a hivatalosan Little Fockers címet viselő vígjáték forgatókönyvírójával, John Hamburggal és arról faggatták, hogy vajon mégis miről szól majd a harmadik rész?

"A Vejedre ütök óta eltelt öt év és a két főszereplő, Pam és Greg, immáron a szülői feladatokkal is kénytelen megbírkózni" - kezdte Hamburg. "Ráadásul ikreik születtek, így dupla bonyodalom zúdult rájuk. Emellett szembe kell nézniük azzal, hogy mégis merre tart az életük, egy válással és egy halálesettel is. Szóval csupa olyasmivel, amivel minden embernek számolnia kell - itt azonban vicces körülmények között teszik mindezt."



A történet szerint visszatér Owen Wilson karaktere is, aki ezúttal sokkal komolyabb szerepet kap, mint az eddigi két részben. A Universal még nem tűzte ki a premier időpontját, mi viszont már most kezdhetjük találgatni, hogy vajon milyen ötletes magyar címmel áldanak meg minket az illetékesek - tippünk az Unokádra ütök.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BM #9
    így van
  • diablo1336 #8
    nem kötöszködésből,de kicsit furán jött ki,amit irtál: "Az első két rész sem volt nagy durranás, de még mindig jobbak voltak, mint kategóriájában a többi"
    és mi a kategoriája,vigjáték? mert akkor azt jelenti, hogy eléggé csipázod, vagy azt h utálod a vígjátékokat, de ezt pont szeretted. Nem kell ráválaszolni,csak megjegyeztem.
    Amugy nekem kimondottan tetszett , igazából Ben Stiller legjobban tetsző filme, és szerencsémre másoknak is tetszett jöhet a 3. rész. Ezenkivül már csak egy részt tudnék elképzelni amikor öregek és székletrekedés problémákkal küzdenek :D SEGG lyúúúk xd(jah és grat a magyar szinkronosoknak, ezt a filmet kimodottan ajánlom szinkronba istentelen nagy munkát végeztek,nagyon idea gazdag forditások születtek)
  • Darth Sith #7
    Az első két rész sem volt nagy durranás, de még mindig jobbak voltak, mint kategóriájában a többi. Egész jó poénok, jó színészek.
  • winnie #6
    én már nem emlékszem a filmekre, de mintha ebben is lettek volna szarós-fingós poénok. nem? meg kisállat kínzósak, miegymás. az apádra ütök inkább az egyszerű humor vonulatát képviselte, ellentétben a mostani komédiák jó részével.
  • joeperry #5
    Szerintem kifejezetten jó humorú sorozat, remek színészekkel. Inkább ebből még egy részt, mint a szarós-fingós-pucér csöcsös igénytelen szarokból, amiket manapság vígjátéknak neveznek.
  • xido #4
    Magyar cím:
    Gyerekedre ütök
    aztán jöhetnek a családjogi perek:)))
  • ldavid #3
    a worst week poénjait hátha viszontlátjuk benne xD
  • winnie #2
    most kéne azt írnom, hogy már az egyért is kár volt, de hát mocsok sikeres volt, a második részben két nagyágyút is bevetettek pluszba, a közönség szereti, tehát le vagyok ejtve. megyek és nézek natgeot meg disocvery-t:)

    (igazéból nem is értem, miért nem jött be, hiszen a hasonló gegre épülő worst week of my life mindhárom szezonja arany.)
  • AZTA #1
    Ebből még jöhet, sztem messze több jó poén volt ezekben mint az éjszaka a muzeumban filmekben. Owen Wilson karaktere meg már az első részben is erőltetettnek tünt.