Ötvös Tibor

Ki lesz Schwarzi és Gellar utódja?

A hírek szerint mind a Kommandó remake, mind pedig a Buffy, a vámpírok réme mozifilm főszereplőjét megtalálták a producerek. Schwarzeneggert Dwayne Johnson, Sarah Michelle Gellart pedig Megan Fox válthatja.

Előbbi, vagyis a Szikla szerepeltetése nem meglepő, hiszen Az Amazonas kincse című akciófilm nyitójelenetében Schwarzenegger mintegy jelképesen átadja az akciósztár státuszt Johnsonnak, ráadásul az egykori pankrátor nagyon jól hozza ezeket a szerepeket. Ezek után már csak az a kérdés, hogy milyen ellenfelet találnak neki.



Ezzel egyidőben a neten megjelent a hír, miszerint a ki tudja, pontosan mióta tervezgetett Buffy, a vámpírok réme mozifilm főszereplőjét is megtalálták a Transformers-es Megan Fox alakjában. A színésznő jelenleg a robotos film második részének promóciójával van elfoglalva és az értesülést nem kommentálta. Mindenesetre a producerek nem kapkodják el a dolgot, a film bemutatója leghamarabb 2012-ben esedékes.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • 5c0rp330n #8
    én azt sem értem, h SMG-t miért kell egyáltalán lecserélni.. azt azért sztem nem nagyon mondhatja senki, hogy kiöregedett volna. Schwarzi kormányzó lett, az más tészta :) Megan Fox jó nő, de ebben a szerepben..majd meglátjuk.
  • bippo #7
    The Rock-ot nagyon bírom, jól hozza a szerepeit.
    Megan Fox nekem kicsit furcsa. Jó csaj, de semmi extra. Hiányzik belőle az az intellektuális(an szexis) kisugárzás, ami Sarah Michelle Gellar-ban megvan.
  • djstefi #6
    Dwayne"The Rock" Johnson a XXI szazad(elejenek) Arnija.
  • gabeei #5
    Neee, SMG örök, ls felülmúlhatatlan lesz Buffy szerepkörében. Talán ha egy mosolygósabb, kedveseb arcvot találtak volna, akkor oké, de pont Megan Fox? Eléggé rideg nő, plusz nem éppen illik a szerephez. Na mindegy, Hollywood úgy is leszállóágban van, hozzá kell szoknom még...
  • haxoror #4
    Azért voltak benne poénok is ^^
  • cS6Szi #3
    Hát én nem tom. The rock sztem inkább akció vígjátékban jó. A kommandó megha jól emlékszem kemény akció film volt. De azért kiváncsi vok mi lesz belőle
  • Blasta #2
    Egyetértek.
    Dwayne-t nagyon kedvelem, jó arca van, és swarcin bőven túltesz a színészi affinitása.
  • AZTA #1
    Kivételesen mind a kettő jó választás lenne.