Ötvös Tibor

Bábfilm lesz az új Lemony Snicket

A korábban bejelentett A balszerencse áradásának folytatása nem élőszereplős film lesz, hanem a Tim Burton által nagyon kedvelt stop-motion technikával készül.br>
Nem is olyan régen derült ki, hogy bár nem robbantott bankot, a producerek mégis megadják az esélyt a Jim Carrey nevével fémjelzett Lemony Snicket - A balszerencse áradása című filmnek és elkészítik a második részt is. Ez mind szép és jó, ám Brad Silberling az egyik interjúban elárulta, hogy a második rész teljesen más lesz, mint amit bárki várt volna.



Bizonyára mindenki emlékszik a Tim Burton-féle Karácsonyi lidércnyomásra vagy A halott menyasszonyra. Az ott látott úgynevezett stop motion technika igazi felüdülést jelent az animációs filmek világában, ám elkészítése nagyon időigényes és a siker is kétséges. Ennek ellenére Silberling és csapata ezt a technológiát választotta a Lemony Snicket második részéhez.

Azt azonban még nem tudni, hogy a történet pontosan miről is szól majd, hiszen az író, Daniel Handler még jelenleg is a forgatókönyvön dolgozik - gőzerővel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!