Ötvös Tibor

Sztárrendezők a Heavy Metal stábban

James Cameron, Zack Snyder, David Fincher, Gore Verbinksi, Mark Osborne és Jack Black is benne lesznek a Heavy Metal stábjában. Ennél többet nem kell elárulni ahhoz, hogy a film máris az évtized egyik legjobban várt alkotása legyen.

A sokat halasztgatott Heavy Metal mozifilmhez bizony igazi nagyágyúkat szerződtettek a gyártó stúdiónál. A legnagyobb dobás kétségtelenül James Cameron megszerzése volt, aki a rendezés mellett a produceri teendőket is ellátja majd.



Egyik társa David Fincher lesz, kinek neve már korábban is felmerült a film kapcsán. Frissen lépett a fedélzetre a 300 rendezője, Zack Snyder és Gore Verbinski is, a komikusi vonalat pedig a Tenacious D két tagja, Mark Osborne és Jack Black képviseli majd. Hogy pontosan hogyan lesznek elosztva a feladatok, azt nem tudni, ám a jelenlegi pletykák alapján amolyan Sin City módra lesz felosztva a film, és minden rendező kap egy szegmenst.

Tegyük hozzá, hogy erősen pletykaszaga van a dolognak, ám mivel több olalon is megerősítették a hírt, így a jelek szerint valóban megtörténik a nagy alkotás. Reménykedjünk benne.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)