Szekeres Viktor

Itthon hatalmasat bukott a tinikedvenc

Miután az Angyalok és démonok elsöprő sikeréről értekeztünk, érdemes kitérni az előző hét többi premierjére is, mint például a Megint 17-re és arra, hogy Zac Efron filmje majdnem elhappolta az első helyet, illetve az aktuális tiniszenzáció csúfos leszereplésére.

A Megint 17-et az első budapesti héten 28398-an látták, ami a nézőlista első és a bevételi lista második helyére lett elegendő (a film családi jellege ugyanis olcsóbb átlagjegyárat feltételez), ami pazar nyitány az Intercom filmjének.

A dolgok állása a UIP Dunafilmtől ugyancsak tisztességes eredményt produkált, de Russell Crowe filmjének 16379 nézője mindössze a 4. helyre volt elegendő. Az említett Jonas Brothers filmje, a Jonas Brothers 3D a 17. helyen nyitott alig ezer nézővel, de még gyengébben szerepelt a Legnagyobb japán (a hétvégén 227 néző) és az Őrült életek (64 néző csütörtöktől vasárnapig.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Barakukk #15
    igen, durván 3200-al több jegyet adtak el az első hétvégéjén, mint az Angyalok és Démonok első hétvégéjén. Amúgy szerintem minőségben is nagyobbat dob, mint az Angyalok, de ez csak az én szubjektív elfogult véleményem. Ha a bennem lévő kritikust kérdezitek, akkor mindkét alkotás, ugyanolyan közepesen összecsapott.
  • kalapos01 #14
    Végülis csak a címben említik:)
  • czyi #13
    "Az említett Jonas Brothers filmje, a Jonas Brothers 3D a 17. helyen nyitott alig ezer nézővel"
    Az a nagy helyzet, hogy SEHOL sem volt említve ez a film a cikkben még...
    SzV-t most már tessék megregulázni! Vagy legalább felezni a fizetését - és az elvett felet odaadni egy félállású, de állandóan SzV cikkeit birizgáló lektornak!
  • tompka #12
    Jónás testvérek... xD
  • TeDDyRuSh #11
    Nem találtam "világ összes" bevételről csak a top3-ról:

    X-men Wolverin - 344,4m
    Star Trek - 324,2m
    Éjszaka a múzeumban - 233,3m

    Azért az kemény, hogy ugyanannyit pénzt szedett össze a világban a Farkas, mint amcsiban (170,1+174,3). Ez az arány a Star Trek-nél 101,5+222,7.

    Terminátorra én is kíváncsi vagyok mit kapar össze, mert az eddigi amcsi 105,6 bevétel 3 hét után elég soványnak tűnik. Bááár a X-men-t se USA juttatta el a csúcsra.
  • winnie #10
    márminthogy a hazai bevétel tekintetében. a filmet nem láttam még.
  • kalapos01 #9
    Szerintem gondolkozz el azon, hogy a fenében lenne bukás a Megint 17? Egy Zac Efron-film vicces lenne, ha megbukna. Tippre, a Jonas Brothers mozi esett hasra.
  • Darth Sith #8
    "még az angaylok és démonokat is szétalázta, pazar lett. "
    Azért ez így elég erős túlzás. A történet nem lett túl bonyolítva és túl sok sem, de a látvány valahol kompenzálja ezt. A T3-hoz képest jelentős javulás szerintem, de még mindig távol van az első két rész hangulatától. Hiányzik belőle, a sötét, nyomasztó hangulat. Hiába voltak a filmben jó színészek, ha a forgatókönyvírók nem adtak nekik olyan jelenetet amiben kijöhetett volna igazán a színészi tudásuk. Számomra a T3-hoz képest jobb volt, de még mindig gyenge az első 2 részhez képest. Túlzottan popcorn mozi lett. 7/10
  • winnie #7
    "Amúgy kíváncsi leszek a Terminator Megváltás pontos adataira. "

    még az angaylok és démonokat is szétalázta, pazar lett.
  • zoltannemeth #6
    Szokjuk már meg,hogy Viktorka írásai mindig ellenmondásosak.De ha szigorúan a címet nézzük és csak második helyen van a 17 akkor az már csúfos bukás?Jajj ember!!Látszik IQ hiány az van rendesen!