Szekeres Viktor

Új Sikoly-trilógia régi szereplőkkel

A Kevin Williamson által írt és a Rémálom az Elm utcábban-nal a tinihorrorok műfajában már bizonyított Wes Craven által rendezett Sikoly annak idején felélesztette a halottnak hitt műfajt és követők tucatjait zúdította a filmvászonra. Most lehet, hogy folytatódhat a kultfilm.

A követők hol jobb, hol rosszabb minőséget képviseltek, de a Sikoly (Scream) szintjét egyik sem volt képes elérni, leginkább azért, mert a próbálkozások zöme túl komolyan vette magát. Épp ezért lehetett sokaknak örömteli a hír, miszerint Kevin Williamson új trilógia tervet (nem remake, nem reboot) dédelget.

Az EW szerint az új filmekbe pár ismerős, régi arc is visszatérne, s Courtney Cox-ot (Gail Weathers) és David Arquette-et (Dewey) már meg is kereste Williamson, hogy visszatérésük feltételeiről tárgyaljon. Arról nem szól a fáma, hogy az első 3 rész főhősét, Sidney-t alakító Neve Campbellnek van-e esélye újabb sikítozásra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tower Guard #9
    Lol. Ezt a Pacman film múlja felül.... :D
  • asysoft #8
    Tessék.
  • viizo #7
    Kevin Williamson nem a gyenge munkáiról híres, így várjuk sok szeretettel :)
  • Chocho #6
    Nagyon jó forgatókönyvre lenne szükség, az a helyzet. A legapróbb hiba is elronthatná ezt a filmet, hisz már a 3. rész is gyenge lábakon állt. Mindenesetre kíváncsi lennék rá, mert tény, hogy nem mindennapi ötlet.
  • Ravkin #5
    A micimackót nem akarják véletlenül folytatni ?
  • clx457 #4
    Énis szerettem anno a Sikolyt.Örömmel várom,de remélem nem olyan lesz mint az utolsó kettő.
  • Toughtful #3
    Ez akkora bullshit, mint ide Las Vegas, pedig az kúrva messze van. Könyörgöm, egy alig 10 éves - ezért kapok majd, de lekulázom - kult-klasszikusról, és annak folytatásairól van szó.

    Mondjuk én mind a három filmet imádom, de remélem, hogy Neve is visszatér, hamár. Mert azért mégis ő az új Sikoly-királynő, és örökké az is marad :))
  • winnie #2
    nagyon kéne, de szerintem nincs az az isten, hogy megvalósulna. azért a remény hal meg utoljára. már egy rész is megfelel, csak williamson írja.
  • Szolnokboy1 #1
    remek. ez is kell.