Ötvös Tibor

Újabb sikeres horrorból lesz trilógia

A The Haunting in Connecticut sok filmrajongónak nem sokat mond, ám az abszolút kis költségvetéssel készített horror hazájában elég nagy sikert aratott, így nem meglepő, hogy a Lionsgate rögtön két folytatást is bejelentett.

Ami azért elég érdekes, mivel a film elméletileg valós eseményekre épül. Mindenesetre a The Haunting in New York érkezik hamarabb. A film története szerint egy Marie nevezetű nő lánya olyan betegségben szenved, ami miatt nem tud beszélni. Az otthonukban töltött három év alatt Marie számtalan alkalommal volt tanúja annak, hogy lánya olyasvalakihez beszél, akit ő maga nem lát.


Marie nem aggódott, mert úgy vélte, hogy egy angyal beszél a lányhoz. De mikor barátja, Chris felfedezte, hogy a házat sötét erők veszik körbe, már nem volt túl boldog. Ráadásul az Ouija-tábla kiderítette, hogy a kislányt amolyan átjárónak használja a gonosz. Egy paranormális nyomozókból álló csapat segítségét kérik a rossz erők elűzésére.

A harmadik rész The Haunting in Georgia címmel fut majd és a négy éves Heidiről és két képzeletbeli barátjáról, Mr. Gordyról és Conról szól majd. Miután Heidi egyre titokzatosabb részleteket árul el barátairól a szüleinek, azok aggódni kezdenek. Lehet, hogy nem is képzeltek ezek az alakok? És miután a család többi tagja is titokzatos jelenségekre lesz figyelmes, megpróbálják megállítani a rémálmot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hoz_Hun #7
    "Marie nevezetű nő lánya olyan betegségben szenved, ami miatt nem tud beszélni.", "...Marie számtalan alkalommal volt tanúja annak, hogy lánya olyasvalakihez beszél, akit ő maga nem lát."

    Akkor most tudott beszélni vagy nem?
  • Vexille #6
    mar az elso mondat megfogalmazasa is milyen mar...
    "A The Haunting in Connecticut sok filmrajongónak nem sokat mond,"
    talan
    a ~ nem sok filmrajongónak cseng ismerősen, ám...
    vagy
    a ~ nem túl ismert még a filmrajongók körében sem, ám...
    vagy valami. ha valaki cikket ír olvassa már át.
  • FuryAlpha #5
    A The Haunting in Connecticut mekkora egy otvar szar film volt.
    Alig tudtuk vegig nezni,hala szar unalmas film!!!!
  • winnie #4
    " egy ezeregyedik kísértetfilm."

    nem hiszem, hogy sorszámtól függne az ijesztés mértéke. lehet, hogy a 3. nem ijeszt meg, de a 651. megijeszt, ha jó.
  • Csak77 #3
    Miért ne tudna? Én elég komoly idegzetünek tartom magam, de amikor éjjel, egyedül nézegetek szellem képeket, vagy videókat, esetleg egy jobb filmet nézek, akkor eléggé élvezem a parát ami ilyen keletkezik az agyamban... sokan vannak, akik szeretik az ilyesmit. Te pont nem, nagy ügy!
  • Gilgamesh #2
    Nem igaz, hogy van, akit még mindig meg tud ijeszteni / szórakoztatni egy ezeregyedik kísértetfilm. De legalább ne kliséhalmaznak nézne ki trailer alapján új kis családdal, rosszmúltú házzal, elsuhanó árnyalakokkal, zuhanyjelenettel stb.
  • kukacS3K #1
    elég parán néz ki