Szekeres Viktor

Megvan a legújabb Emlékmás-feldolgozás írója

Meglehetősen szkeptikusan fogadták a scifi-rajongók a hírt, miszerint az Emlékmás, vagyis a Total Recall ismét feldolgozáskészítők játékszere lesz. A filmből készült sorozat sorsát mindnyájan ismerjük.

Az optimisták szerint, ha az új film jobban fog ragaszkodni a Philip K. Dick-féle könyvhöz, akár még jól is elsülhet a projekt.

A Sony által feldolgozandó, 1990-ben készült klasszikust (rendezte: Paul Verhoeven, főszereplő: Arnold Schwarzenegger, Sharon Stone) Kurt Wimmer fogja írni, akinek rezüméje eddig olyan filmekkel gazdagodott, mint az Equilibrium - Gyilkos nyugalom (ő is rendezte), a Beavatás, az Utca királyai vagy az Ultraviola.

A film a tervek szerint valóban az eredeti novellára fog épülni (itthon Emlékárusítás nagyban és kicsinyben címmel jelent meg), annak modernizált változata lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Aestus #3
    Equilibrium - egyik nagy kedvenc, Beavatás - egyszernézősnek jó, Utca királyai szintúgy, Ultraviola - egyszerre gagyi, egyedi és innovatív.

    Most már csak Christian Bale kell a főszerepre és jó is lesz :)

    Amúgy Wimmer rendezi a Metal Gerar Solid filmet is, kíváncsi vagyok, mit hoz össze.
  • tyuklepes #2
    Equilibrium - közepesen jó, Beavatás - majdnem jó, Utca királyai - közepesen jó, Ultraviola - gagyi. Ha ezen múlik, van esély ...
  • pixx #1
    Ez még jól is elsülhet :)