Szekeres Viktor

Durva Piranha 3D fotók

A filmkészítők az animációs filmek mellett egyelőre leginkább a horrort tüntetik ki azzal a megkülönböztető figyelemmel, melynek eredménye a háromdimenziós mozifilm. A Véres Valentin és a Végső állomás 4. része után a Piranha 3. epizódja is elkészül. A szafttal pedig, mint látható, nem fognak spórolni.

Messze még a 2010. március 19-i dátum, amikor is Amerikában (és az eddig idehaza egyedüliként bemutatott 3D-horror sikeréből kiindulva remélhetőleg itthon is) bemutatásra kerül a Piranha 3. része, a Piranha 3-D. Alexandra Aja rendező a remek Sziklák szeme feldolgozással és a kevésbé jól sikerült Tükrök remake után harmadik amerikai filmjével (a Magasfeszültség ugye francia volt) James Cameron nyomdokaiba lép, hiszen a jelenleg az Avatáron ügyködő rendező készítette annak idején a Piranha 2. - Repülő gyilkosokat.

Klikk ide! Klikk ide!

A fenti fotók a Piranha 3-D arizónai forgatásán készültek, s ha mást nem is, de azt jelzik, hogy a stúdió nem fog sokat tökölni a korhatárral: R, oszt' csókolom, hadd tunkoljon a néző a 3D-ben freccsenő vérben. A második képen a meglehetősen rossz bőrben lévő lány, egyébként jó bőr Kelly Brook.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Aldo Moro #10
    "stúdió nem fog sokat tökölni a korhatárral: R, oszt' csókolom" Ez aztán a vulgaritás.
  • Victor1103 #9
    azta de durva!
  • Barakukk #8
    Tudomásom szerint nem harmadik epizód lesz, hanem az első rész második remake-je, tehát a harmadik film, ugyanazzal az alaptörténettel. De eddig összesen három Piranha film készült, 78-ban az eredeti, 80-as évek elején a James Cameronos második rész a repülő halakkal, és a 90-es években az első remake-je, aminek az elején vannak nagy csöcsök, a végefelé meg kicsik. Én szeretem őket, és az Ajásat is nagyon várom 3D-ben.
  • opeca #7
    Ez meg mire jó?
  • bub1988 #6
    "Drágám van valami az arcodon!" "Hol elkenődött a sminkem?"...
    ez sztem bizt benne lesza szövegkönyvben.
  • MoToX #5
    a kiscsaj hogy nézi a hullát az első képen :D
  • NEOreg3 #4
    csak a magyar címfordítók adták neki azt a nevet, attól még nem a tényleges harmadik rész
  • Jrex #3
    Én úgy tudom h a Piranha-nak már van 3. része.
  • Sliderx #2
    A Tükrök szerintem is jó film volt. A Piranha 1 is anno nekem nagyon tetszett, viszont a 2 szerintem elég ramaty lett. Kíváncsian várom ezt az új epizódot.
  • Lipi1980 #1
    Végre!
    A "Magasfeszültség"-re még a mai napig borzongva gondolok vissza. A film megtekintése után gondolkodtam el azon, hogy miért is Magasfeszültség a címe...

    A Sziklák szemét (a mai napig) még nem láttam, de sort kerítek arra is.

    A Tükrök viszont (nekem) nagyon tetszett...

    Már várom ezt az Aja művet is, pláne hogy 3D