Ötvös Tibor

Dolph Lundgren visszatérőben

Dolph Lundgren elárulta, hogy Sylvester Stallone The Expendables című filmjében az elit csapat egy kirúgott tagját alakítja majd, aki végül szembekerül egykori bajtársaival, a Tökéletes katona következő részében pedig csak egy rövidebb jelenetig bukkan fel.

Dolph Lundgren igazán nagy a '80-as években volt, amikor olyan filmekben vállalt szerepet, mint a He-Man, a Rocky IV vagy a Leszámolás Kis-Tokióban. Azután a '92-es Tökéletes katona után valami megtört, hiszen az egykori sztár hirtelen másodrangú filmekben találta magát. Néha kikacsintgatott az élbolyba, ám a producerek maximum mellékszerepeket osztottak rá.



Idén azonban egyszerre több jó dolog is történt vele. Először is Sly bevette a The Expendables stábjába - miután Van Damme nem tudott megbírkózni a figurával - majd jött a hír, hogy forog a Tökéletes katona 3. Eddig Lundgren nem sokat nyilatkozott a fenti címekről, ám ma végre kinyílt a szája és érdekes dolgokat árult el.

Először is a Tökéletes katona 3 nemrégiben kikerült szinopszisa eléggé megingott, hiszen a színész nyilatkozata szerint összesen két hetet töltött a forgatáson és mindössze egy cameó-szerep jutott neki. Megerősítette, hogy a film hivatalosan a Tökéletes katona: A következő generáció címet viseli majd.

A The Expendables már jobban hangzik, ebben ugyanis Lundgren egy, a csapatból a kegyetlensége és kezelhetetlensége miatt kidobott ex-zsoldost játszik, aki végül a rossz oldalon köt ki és szembekerül egykori barátaival, társaival. Lundgren elárulta, hogy karaktere ennek ellenére nem gonosz, hanem egy jószívű és érző lélek, ám halálosan veszélyes.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Aldo Moro #6
    Akkor más volt a címe. Valahol Csehországban játszdott. Holnapra megnézem.
  • pixx #5
    Az Ben Affleck :)
  • Aldo Moro #4
    Van egy filmje, talán a Felejtés bére címmel fut. Az nekem nagyon tetszik.
  • cateran #3
    Hát az eredmnényei nem éppen erről tanúskodnak....mondjuk szó se róla,respect,de szinészként ki nem szarja le a vegyészmérnőki diplomát? a nyelvismeretek sem valami húú de hasznosak..a többi meg inkább ha kaszkadőr vagy (bár ofc harcművészet akciósztárként elöny)
  • Hedgehunter #2
    Sajnos az intelligenciaja nem vitte eleg magasra... Bezzeg Arni....
  • bvalek2 #1
    Dolfi a legintelligensebb akcióhős széles e Földön. Vegyészmérnöki diplomája van, 5 beszél folyékonyan (svéd, angol, német, francia, spanyol) és ért egy picit japánul és olaszul is. Karatebajnok, öttusázik, a hadseregben búvárkodik. A családi élete is példás. Reméljük visszatér a vásznakra