Szekeres Viktor

Sorozatokat üldöz el a Bajnokok Ligája

Ahogy az várható volt, a TV2-nek döntenie kellett, hogy melyik ujját harapja meg, hiszen hiába alakították ki egyre népszerűbb csajos estéjüket keddenként, ha pár hét múlva Bundesliga-frizurás futballisták lepik a hét második napját, elüldözve ezzel a női nézőket a képernyők elől.

A dilemma feloldására két lehetősége volt a csatornának: először is afféle hibrid napot létrehozva egyik héten meccseket ad, a másik héten a Született feleségek, Rúzs és New York és az Álomgyári feleség szellemében női sorozatokat, vagy pedig a keddet kőkeményen macsóssá teszi és a női sorozatokat más időpontra száműzi.

A TV2 végülis ez utóbbi húzás mellett döntött, minek következtében utolsó pillanatos változásként már a június 2-i kedden sem a megszokott sorozatokat, hanem a Terminátor 2. részét lehet megtekinteni kedden. A lépés folyományaképp a Rúzs és New York - Álomgyári feleség duót ezentúl a pénteki napokon kell keresni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #9
    az mondjuk igaz, erre nem gondoltam:) ha lenne kommentátorötletük, tuti bedobták volna. gundelt kizártnak tartom, szerintem ők is hajdúbét akarják, ha neki nincs exkluzívja a viasattal.
  • Sanyix #8
    És a nyertesé lesz a bajnokok rigája, egy fantasztikus moped :D
  • CaptainRumi #7
    ja meg azt se felejtsd el, hogy minden 10 percben nyereménylehetőség (már rég megy a meccs de még mindig lehet sms-ezni "ki nyerte a 2008-as EB-t: Spanyolország vagy Magyarország" színvonalú kérdésekkel) valamint ja hoznak egy külsős kommentátort aki, ha szerencsésebbek vagyok a Gundel Takács G. de ha nem akkor Világi vagy Léderer vagy hasonló kaliberű szerencsétlen mert hogy nem a Hajdú B. az is tuti.

    Szóval ne így legyen de majd meglátjuk.
  • winnie #6
    "3, A közvetítések nem júniusban, hanem szeptemberben indulnak, tehát a TV2-nek nem emiatt kellett átpakolni a sorozatait.."

    augusztusban és nyilván, ha váltani akarnak nem az utolsó pillanatban teszik, hanem már most. nem véletlen, hogy a női keddből hirtelen maszkulin kedd lett: terminátor 2-vel, jövő héten van damme-mal.
  • laca70 #5
    1, Mi az hogy "Bundesliga-frizurás futballisták"?
    2, Nem Bundesliga, hanem Bajnokok Ligája...
    3, A közvetítések nem júniusban, hanem szeptemberben indulnak, tehát a TV2-nek nem emiatt kellett átpakolni a sorozatait..

  • Talley #4
    Azért nem ártana egy hírt időben közölni (20 perccel a film vége elött nem hiszem, hogy időben lenne).
  • AZTA #3
    Na igen, de ő úgy érti hogy ha már megvették akkor legalább heti 2 meccset kellene adniuk mint anno a viasat 3-nak.
  • winnie #2
    olyan lesz, mintha az m1 adná, csak nem hd. a meccs ugyanaz, a kép ugyanaz, és hoznak egy külsős kommentátort. a story tv is ment a bl-ért. miinőségben nem lett volna akkor sem változás.
  • CaptainRumi #1
    Tv2 meg a BL? na ez olyan is lesz...
    Ha már megkapták a jogot, hogy ők sugározzák akkor fel sem kellene merülnie bennük olyan gondolatnak, hogy egyik héten meccs másik héten sorozatok... na itt kezdődik a baj.