Szekeres Viktor

Hosszú szabadságra megy Doktor House

Akár az amerikai, akár a magyar tévék programját nézzük, megszokhattuk, hogy nyáron uborkaszezon köszönt be, ilyenkor a nagyobb csatornák hanyagolják, pihentetik legjobb műsoraikat.

A Doktor House azonban valahogy kivétel volt, hiszen nem egy nyáron jelentett továbbra is fix szerda esti szórakozást, ami annak is köszönhető volt, hogy a sorozat még ismétléseivel is olyan nézettséget szállított, mely felülmúlta a többi nyárra száműzött sorozat új epizódjait.

Idén nyáron azonban a Doktor House-t nem fogja egy ideig ismételni a TV2, a szerda este pár nap múlva már a halottlátóké lesz, hiszen a TV2 este 9 óra után előbb a Szellemekkel suttogó vadonatúj epizódjaival rukkol elő, majd pedig Médium-ismétlésekkel lepik meg a nagyérdeműt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #9
    ó, a "- hülye vagy! - nem is, mert te vagy az!" kommunikáción óvoda kis csoport, azon tessék túllépni, nem idetartozik.

    "ha valamit elkezd nézni az ember azt szereti is végignézni hogy tudja mi a vége."

    ez így van. nem is értem, miért írod. evidencia. egyet értünk benne. a gond az, hogy a tévézés és az üzleti világ nem szeretet alapján működik. ha valamit nem néznek: kasza. ha néznek: kassza.

    "azt hiszed hogy csak a barátok köztig terjed mindenki izlése."

    huhh, ilyet sem írtam. a BK-t nézik úgy 1,3M-an. 8,7M-an nem.

    "az a dolguk hogy kiszolgáljanak a sok tetves reklámjukért."

    te szoktad nézni a reklámokat? (ha nézed, akkor is tudnád, hogy nálunk viszonylag kevés van szerencsére)

    de itt a baki az érvelésben. a tévék nem Téged szolgálnak ki. (ez en peu egocentrikus kijelentés) a tévék a közönséget, mint masszát szolgálják ki. szerinted melyik a jobb közönségszolgálat? kedd 21.00-tól terminátort adni 650 ezer nétőnek vagy kedd 21.00-tól mentalistát adni 1,2 millió nézőnek?
  • Ryo san #8
    Tudod ha valamit elkezd nézni az ember azt szereti is végignézni hogy tudja mi a vége.Szűklátókörű pedig te vagy ha azt hiszed hogy csak a barátok köztig terjed mindenki izlése.Különösebben meg nem érdekel hányszor kap ki egyik tv a másiktól,az a dolguk hogy kiszolgáljanak a sok tetves reklámjukért.
  • winnie #7
    "Dögöljön meg a Tv2,hát hogy lehet ilyet csinálni hogy az évad közepén leállítunk egy sorozatot???"

    lám, a szűklátókörű közönség. a tv2 úgy döntött, hogy nem ősszel, amikor szokta, hanem már tavasszal elkezdi adni a legújabb évadot, még azelőtt, hogy amerikában befejeződött volna. a reakció? dögöljenek meg. régen az volt a gond, hogy későn jön. most az, hogy túl hamar.

    "Legutóbb a másik szemét az rtl klab okozott sokkot amikor se szó se beszéd lelőtték a Terminator szeriát."

    szemét? végre egy tévé, ami nem hagyja képernyőn a bukást. nem sok értelme lett volna zsinórban 9-szer kikapni a tv2-től. ehelyett eltakarították a terminátort és a helyére tettek egy olyan sorozatot, ami a legnézettebb amerikai sorozat lett itthon. mindent a nézőért.
  • Ryo san #6
    Dögöljön meg a Tv2,hát hogy lehet ilyet csinálni hogy az évad közepén leállítunk egy sorozatot???Legutóbb a másik szemét az rtl klab okozott sokkot amikor se szó se beszéd lelőtték a Terminator szeriát.Szeretnék ilyenkor szemben állni az illetékesekkel,sok nem maradna a tökükből.
  • winnie #5
    de. mást nem is tehettek. ez az ára annak, hogy a megszokottnál fél évvel hamarabb hozták el itthonra. valamit valamiért.
  • AZTA #4
    A született feleségekkel mi lett? Azt nem évad közben hagyták most abba pár rész után?
  • kalapos01 #3
    A hírnek szikárnak kell lennie, tényekre hagyatkoznia, nem a hátteret kutatnia. De a híreknek ez a lényege, hogy mindenki észreveszi sajátmaga. Jövőre te is észre fogod venni, hogy milyen sorozatok indulnak el, de a hírt hamarabb elolvashatod.
  • nohea #2
    ...eeeeegen, és ha esetleg a MIÉRTről is szólt volna a cikk, akkor hír is lehetett volna. De ez így egy semmi, ezt mki észre fogja venni saját maga.
  • IMYke2.0.0.0 #1
    Na, akkor TV2-sorozat sem lesz nézve. Sem kedden, sem szerdán.