Szekeres Viktor

Újrainduló és megszűnő műsorok a TV2-n

Ami siker, az általában folytatódik, s ha egy műsort kevesen néznek, az megszűnik. Azonban az is előfordul, hogy valami megszűnik, de a csatorna mégis úgy dönt, hogy szüksége van arra a műsorra.

A kis magyar kereskedelmi tévés rögvalóság tengerének hullámait tavasszal többek között a két nagy csatorna, a TV2 és az RTL Klub szombat esti csikicsukija fodrozta fel, hiszen mindkét csatorna bejelentette műsorainak (Magellán, Fókusz Plusz) megszüntetését, majd az RTL Klub - nem tudni, hogy függetlenül-e a TV2 bejelentésétől - visszakozott és mégis megtartotta az általában valóban értékes tartalommal bíró magazint. Ennek az adok-kapoknak a legújabb állomása, hogy ősztől a TV2-n ismét csak látható lesz a Magellán, ezúttal Váczi Gergő műsorvezetésével.

A további várható változások egyike, hogy a délutáni Aktív kikerül a műsorrendből (lehet, hogy nem csak nyárra), ellenben az Aktív Extra este megduplázódik, a műsorvezető továbbra is Czippán Anett marad. Ugyancsak változás a csatornánál, hogy a Mokka felállása is módosulhat, hiszen a TV2 az eddigi főszerkesztő Szörényi Péternek között utilaput a talpára.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TH0R #5
    "Magellán, ezúttal Váczi Gergő műsorvezetésével."

    Már nem azért, de mikor le vették műsorról akkor is rég a Váczi Gergő vezette.
  • Vanek úr #4
    Azért a 100% erős túlzás. Vannak nagyon jó műsorok (sorozatok) a TV2-n, amelyek verik az RTL-es konkurenst...
    Azon kívül az emberek is hülyék: nem 'jó műsorokat' néznek, hanem 'kedvenc csatornát' (még akkor is, ha jó nagy kalap sz@rt ad, holott más adókon sokkal jobb műsorok is lennének - és itt nem a TV2-re gondolok, mint egyedülikénti vetélytárs)...
  • kalapos01 #3
    Tippre a megszüntetem, mégsem szüntetem meg dologról van szó, az rtl inkább 100%-ban nyer:)
  • Polemius #2
    "rögvalóság tengerének hullámait <...> esti csikicsukija fodrozta fel"

    Ó, én balga! Én ostoba! Miért kell nekem olyanra kattintani, aminek már az rss címéből sejthettem: esetleg Viktor írta..
  • AZTA #1
    Azt nem mondanám hogy csiki-csuki mert az úgymond kereskedelmileg fontos korosztályban 95%ban az rtl klub nyer, az össznézettség meg senkit nem érdekel ugyebár..