Szekeres Viktor

Nevet vált a hazai gyerekcsatorna

A Disney Channel megelégelte, hogy több külföldi leánycsatornája más neveken fut, s bejelentették, hogy komoly arculatváltást valósítanak meg a közép-európai régióban, azaz nálunk is nevet fog váltani a Jetix.

A változásokkal együtt ezúttal nem hullanak fejek, a vezetők a helyeiken maradnak, mindössze a programszerkezet fog módosulni, mégpedig úgy, hogy a Disney saját sorozataira (például Hannah Montana, Phineas és Ferb) vetüljön a fókusz.

A nemsokára már Disney Csatornaként keresendő tévé természetesen továbbra is a 4-14 éves korosztály kegyeit fogja keresni műsoraival, de célja az lesz, hogy a család többi tagját is leültesse a képernyők elé. Ezt elősegítendő a Disney-n minden produkció magyar szinkronnal fog menni, még az olyan kiemelt filmek is, mint a High School Musical, vagyis a Szerelmes hangjegyek és a Rocktábor a Jonas Brothers-szel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zola2000 #9
    Attól függ melyik... Amilyen műsorok pl a minimaxon mennek azok jók, de ha ránézek a cartoon networkre, vagy a retekklubbon ránézel a maunika féleségekre, akkor ezerszer inkább pl a slayers mint ezek.
  • Talley #8
    remélem az egész TVről, a filmekről és a könyvekről is ez a véleményed.
    Amúgy miből gondolod, hogy rombolja a gyerekek agyát? Mert gondolom több anime-t is láttál.
  • DjDano #7
    Az animet be kéne tiltani, teljességgel rombolja a gyerekek agyát
  • Hornymut #6
    Ezzel nem is lenne baj, ha így csinálnák. Na de hogy egyrészt egy sorozatból egy nap(!) alatt látok háromszor, az sok...
    De amúgy jó csatorna ,remélem ez a Disney erősítés nem tesz be neki
  • winnie #5
    még szerencse, hogy ismételnek. (nem mellesleg, naná, hogy ismételnek, hiszen a világon nincs annyi anyag, amivel rengeteg ismétlés nélkül le lehetne tudni a hetet. még egy viasat 3 is heti 168 órából 150-et ismétel.)
  • D4nY #4
    A cikk úgy íródott mintha az HSM és a Rocktábor most nem szinkronosan menne xDD
    no komment..
  • Hornymut #3
    Ez még mind hagyján, de olyan rendszertelenül adják a részeket, ráadásul annyit ismételnek 1 hét alatt, hogy az förtelmes
  • zola2000 #2
    Meg a másik dolog amitől a falra tudnék mászni hogy valamit javítana a hangulaton ha nem az amerikai főcímdalt/végfőcímdalt adnák le, hanem az eredeti japánt, de nem, ők fogják az amerikai változatot, és valaki aláénekli magyarul, tehát elég szánalmas adó ez a jetix...
  • zola2000 #1
    Először próbáljanak meg normális szinkronokat csinálni. Elkezdtem nézni rajta a narutot, mert egy híres anime biztos jó, és 5 rész után nem is néztem tovább, leírtam az egész sorozatot. Aztán elkezdődött az animaxon is, annyival jobb szinkront kapott, hogy most a második kedvenc sorozatom a detective conan után.