Szekeres Viktor

Folytatódik Jim Carrey filmje

Vannak filmek, melyeket eleve folytatásosnak terveztek, főképp azért, mert az alapul szolgáló könyvnek is készültek folytatásai. Ilyenkor csak az akadályozhatja meg a második, harmadik részek megszületését, ha az eredeti film nem arat túl nagy sikert.

Emlékezhetünk, hogy az Arany iránytű hatalmas bukása után azonnal le is állt a második rész előkészítése, sőt, a Narnia 2. hasasa után sokáig úgy tűnt, hogy nem lesz 3. epizód. Hasonló volt a helyzet a Lemony Snicket - A balszerencse áradásával, hiszen a 118 milliós amerikai és 90 milliós világbevétel közel sem nyűgözte le a gyártó stúdiót.

Azonban pár napja Brad Siberling rendező elmondta, hogy még mindig van esély egy második részre, ő mit sem szeretne jobban, mint résztvenni a projektben, azonban várhatóan, ha meg is valósul a Lemony Snicket 2., akkor az meglehet, hogy más megközelítésben, más formában lesz viszontlátható a vásznon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #13
    és plusz 80 millió dvdbevétel, 35 a kölcsönzői dvd, plusz 12%, vagyis úgy 10-15 millió tévés bevétel (csak usa kábeltévé) és máris nem nullára futottak ki.
  • avman #12
    és mínusz 50 milla marketing. kifuthattak nullára.
  • kalapos01 #11
    Amihez hozzájön a majd 200 millió, amit kaptak a nemzetközi jogokért.
  • avman #10
    mármint a külföldi jogokat a bemutató előtt. és az usákia beli mozis bevételek fele lehet kb. az övék. így jön ki a 150m mínusz.
  • avman #9
    na ja, de a GC esetében a new line, ahogy van eladta még mozis bemutató előtt a jogokat. + ugye a mozis bevétel max fele volt az övék. belapátoltak belőle vagy 150 millát, de mínuszban. így már egy kicsit más ám a leányzó fekvése.
  • Wittgen #8
    Ez a Lemony Snicket nagyon jó film volt. Akárcsak az Arany iránytű. De annál azért jobb.
  • Aldo Moro #7
    Az Eragon nekem tetszett, de úgy érzem, hogy valami hiányzik belőle. Sokkal többet is ki lehetett volna hozni a történetből. Várós, nézős, bejövős? Szerintem meg ökörségességességes. Az ien naon szleng már báncsa a szemem.
  • pixx #6
    Eragon film egy hatalmas 0, a könyv első száz oldalát letudják 15 percben...vicc, esélyed sincs hangulatban hozzánőni a szereplőkhöz. Félórával hosszabb lehetett volna, talán, akkor siker nem kerüli el a filmet, John Malkovich színészi játéka csak visszább vetette a mozit...ritkaszar film lett, viszont a motor, amit OC (amcsi motorok) csinált nekik kifejezetten tetszett...
  • winnie #5
    eragon sajna túl nagy bukta volt ahhoz. (hasonlított kicsit a golden compass-hoz, mert amerikában 75M-t hozott,de nemzetközileg remek 174 milliót, a GC meg 70+302M-t, de az sem volt elég a 2. részhez...)

    viszont adtál egy ötletet ma esti mozinak, már úgyis régóta tervezem az eragont, annak idején várós volt.
  • WilliamMcKinley #4
    Azt hittem Igenember 2 Steve Carell-el.