Szekeres Viktor

Újabb videójáték adaptációt állítottak le

A Max Payne anyagi és kritikai buktája óta rájár a rúd a videójátékok filmes adaptációin ügyködőkre, hiszen idén sem egy projektet mondtak vissza a megrendelők, akik egyre inkább meggondolják, hogy mibe fektetik pénzüket.

Ha a múltba visszatekintünk, akkor minden bizonnyal a legtöbbek a Halo-film meghiúsulására gondolnak vissza legfájóbb szívvel, de a hardcore rajongók a Castlevaniát is szívesen látták volna a vásznon.

Azonban a Bloody Disgusting információi szerint a Castlevania-filmet el is feledhetjük, mert hiába írta meg Paul W.S. Anderson és Ian Jeffers az első forgatókönyvet és hiába írt alá a produkcióhoz Sylvian White direktor, a produkció nem kezdődhetett el, mert a rendező visszakozott, s a hosszadalmas keresést követően továbbra sem találtak senkit a megüresedett posztra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • pixx #7
    Csak winnie te is azt felejted el, amit ezek a producerek, azért mert nem játszik mindenki egy játékkal, attól még nem jelenti azt, hogy ez azért van, mert nem értik az alapsztorit. Csak kimarad az életükből, mert túl drága, vagy alapból nem érdekli a műfaj. Akit nem érdekel a sci-fi, és anno nem vette meg a Wing Commandert, az a filmet se nézte meg, mert se így se úgy nem érdekli a film...igaz ez a horrorra...
    Viszont az akciójátékból készült filmek, kritikán aluliak, alig van bennük lövöldözés, és a történetből, és épphogy megmentenek valamit...szóval pont azt ölik, meg, ami lényeg. Ha nem megy ne erőltessék...ezért nem járok moziba se túl gyakran, mert nincs értelme kiadni erre pénzt...szar a legnagyobb része, csak letöltve érdemes megnézni...
  • OldM4n #6
    Majd Uwe Boll jól megrendezi, rettegjen mindenki..
  • edisonae86 #5
    Dedósnak? :D Nem a Croc-ból vagy Crash Bandicoot-ból csináltak filmet. :D
    Értem a logikádat. De. Úgy kéne szerintem hogy erősen kielégítsék a rajongó elvárásait, attól még tetszhet másnak is a film, aki fogékony rá. Mert erre ugyanannyi esély van mint a te verziódra.
  • winnie #4
    á, jó lenne rajongókra méretezni, annak örülnék, de hiába nő a VG-közönség, még mindig kevesen vannak, ergó renatbilitás szempontjából olyan filmet kell csinálni, ami a köznek is nézhető, nem szabad belterjeset. és, ha a köznek kell, akkor a 12-19 éves tiniréteget nagyon erősen be kell célozni, lehetőleg úgy, hogy a felnőttek se tartsák dedósnak a filmet.
  • edisonae86 #3
    Az addig oké, de ebben az esetben te melyik célközönségre gondolsz? Mármint a VG adaptációknál? A célközönség itt a rajongó, aki tisztában van hogy miből készült a film, és elég kritikus szemmel néz. Ez esetben azért számít a sztori is. Akkor nem számítana ha a célközönség nem ismerné az alapokat. Akkor viszont
    neked van igazad. Ja és ha már Resident Evil. Milla Jovovich olyan karaktert formált meg amit PS-en a legelső részben egy jegyzetben olvashattál el. Jónak jó az ötlet, csak éppen a rajongók nem erre számítottak. És hát jogosan gondolhatom hogy ők a célközönség. De ez csak az én véleményem. :)
  • winnie #2
    nem hinném, hogy a forgatókönyvön múlna a dolog, mint ahogy azt sem, hogy hiába tetszik a RE és az SH is, hogy a jobb fogadtatás a szkript műve volt. a célközönség sem olyan, aki a forgatókönyvet áhít. a lényeg, hogy legyen látványos/izgalmas/félelmetes/cool, ami kell a műfajhoz. (attól, hogy én is a jó sztorit akarom, a célközönség nem feltétlenül. bőven elég. ha vállalható, ha nem gáz.)
  • edisonae86 #1
    Az a nagy igazság hogy ez azért van most így mert eddig olyan játékokat vittek filmre: 1. amiből marhaság filmet csinálni (lásd Uwe Boll produktumok) 2. ami eleve filmstílusú volt és elbarmolták is ráadásul (lásd Max Payne) 3. amiből sokkal jobb filmek lehettek volna ha értelmes forgatókönyvet írnak rá és normálisan rendezik meg (lásd Resident Evil, és Silent hill)