Szekeres Viktor

Népszerű komikus lesz a Dexter 4. évad gyilkosa

Nemsokára megkezdődik a Dexter című sorozat negyedik szezonjának forgatása, s ennek alkalmából a szériának otthont adó csatorna bejelentette, hogy egy népszerű komikust sikerült megnyerni az új történet egyik főszereplőjének, egy sorozatgyilkosnak.

A Dexter már az előző évadban is elkényeztette rajongóit azzal, hogy a harmadik évadban Jimmy Smits-et sikerült leszerződtetni új szereplőnek. Az idei etap egyik legfontosabb szereplője egy sorozatgyilkos kollega lesz, akit John Lithgow fog alakítani (s a tervek szerint a 4. évad mind a 12 részében fel fog tűnni.)

A népszerű komikust a legtöbben az Űrbalekokból (The 3rd Rock From The Sun) ismerhetik (vagy mondjuk a Függő játszma rosszfiújaként), mely sorozatot nálunk a Viasat 3 adta és adja. Lithgow Walter Simmons-t fogja alakítani, aki kettős életet él, egyrészt jámbor kertvárosi idősödő férfi, másrészt Amerika egyik leghalálosabb bérgyilkosa. A Trinity Killer gúnynévvel illetett gyilkos pechére épp Dexter Miamijába teszi át székhelyét, amikor az FBI már majdnem rátalált. Dextert természetesen a 30 éve aktív gyilkos módszerei szerfölött lenyűgözik.

Az új évad egyébként szeptember 27-én kezdődik Amerikában. Szerencsére nálunk is valószínűleg csak tavaszig kell várni a folytatásra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)