Ötvös Tibor

Van Damme Karatézik

Jean-Claude Van Damme korábban bejelentette, hogy le szeretné forgatni a Véres játék folytatását és ez lett a Karate, melyet egy plakáttervvel egyetemben tárt a közönség elé a gyártó Rodin Entertainment.

Klikk ide!
Azért rögtön megnyugtatunk mindenkit, hogy végül szerencsére mégsem kapott hivatalos folytatást a klasszikus akciófilm, mindösszesen a most bejelentett Karate története nagyon hasonlít Van Damme egyik legnagyobb sikerének sztorijára.

A legendás karatebajnok, a The Piston messze földön híres lábmunkájáról. Ám hatalmas egója miatt a szépen felépített kis világa lassan összeomlik és égül Las Vegas utcáin kénytelen csövezni. És itt fut össze KK-val, aki internetes ketrecharcokat szervez meg. Meglátja az egykori bajnokban a lehetőséget és összehoz neki pár meccset. Piston természetesen állja a sarat és hamarosan a bajnok, a Bulldozer áll vele szemben a ringben.

És ha már szóba került a Rodin Entertainment, akkor elárulnám, hogy a céget maga Van Damme alapította és a logójuk szerint évente 2-3 filmet kívánnak elkészíteni. A honlapjukon eddig négy film címe szerepel, ebből háromban az igazgató a főszereplő (a korábban bejelentett The Eagle Path, a Karate és egy dráma, mely az Itinerary of a Life címet viseli).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Vucli #5
    Legalább egy fényképezkedés erejére kijózanodhatott volna:)
  • Nazir #4
    Van Damme bácsi sok jó filmet letett az asztalra mikor még ez a "verekedős" ágazat úgymond érdekelt valakit.
    A véres sport, A tökéletes katona(abból is az egy), A nyerő páros, szerintem mind jó filmek voltak.
    A hibát ott találom amikor megnézek egy videot a youtubon és egy 16-18 éves gyereknek érdekesebb mozgáskultúrája van mint Van Dammenak.
    Az mellett hogy kijön az elvonóból mást is fel kéne mutatni mint a helikopter rugás.
    Ilyen Ray Park kaliberü emberek mellett akik hangsúlyoznám CSAK mellékszerepeket játszanak, mint Darth Maul, nem fogja megállni a helyét.
    Meg kéne újulni.
  • Zoleeca #3
    Hát ne értsetek félre Van Damme-on nőttem fel, de ez a felvázolt "egyedi" sztori eléggé ZSé kategóriásnak hangzik, arról nem is beszélve, hogy eléggé hajaz pl az Oroszlánszívre.
  • xido #2
    És végre már beleviszi a drámát is a megzuhant ember újra talpra áll megoldást...Remélem beindul a szekere rendesen:)
  • Stonee #1
    hajrá JCVD !