Szekeres Viktor

Kecskéket bámuló férfiak

Az Overture Films megvásárolta a The Men Who Stare at Goats című film jogait. A George Clooney főszereplésével és Grant Heslov rendezésében készült komédiában ott lesz még Ewan MacGregor, Kevin Spacey és Jeff Bridges is.

A valóságos eseményeken alapuló történetet 2004-ben Jon Ronson írta meg könyvben, hasonló címmel. A történet egy peches újságíróról szól, aki miután találkozik egy különleges ügynökkel, olyasmit tud meg, amire nem is vágyott: létezik egy titkos látnok katonai egység, akik paranormális képességeikkel véget vetnének a háborúknak.


A forgatást tavaly októberben kezdték el Clooney-ék és januárban tudták le. Ronson történetét Peter Straughan írta meg forgatókönyv formájában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Athor #2
    Értem én, mi a mosoly tárgya... :)
    Függetlenül az én véleményemtől, a paranormális képességekkel már több évtizede kísérleteznek a nagyhatalmak, és itt az USA-ra, meg a CCCP-re gondolok.

    "…A dolog a hatvanas években kezdődött. A világ összes hírszerzési osztálya azzal a problémával szembesült, hogy nem a kémek bejuttatása az ellenséges területre volt az igazi kihívás, hanem az általuk megszerzett információ hazajuttatása… A technikai berendezések mindig is problémát jelentettek, hisz tőlük (működésüktől, meglétüktől) függött nem csak az információ továbbítása, de maga az ügynök biztonsága is. Kutatások indultak egy semmiféle technikai háttérre nem szoruló kémeljárás kifejlesztésére, az un. Távérzékelésre."
    A.R. Chynewa ; Emberi Tényező
  • Drawain #1
    "A valóságos eseményeken alapuló történetet..."
    "...létezik egy titkos látnok katonai egység, akik paranormális képességeikkel véget vetnének a háborúknak."

    :D:D