Szekeres Viktor

Mindent szétszedett az Angyalok és démonok

Itthon sokkal nagyobb hisztériát váltott ki a Da Vinci-kódot követően játszódó új Robert Langdon-mozi, az Angyalok és démonok, mint Amerikában. Ott sok pénz hozott, ám csalódást okozott a nyitány, nálunk ezzel szemben sok pénzt hozott és az év eddigi legjobb nyitányát produkálta.

Hogy mindezt számok nyelvére is lefordítsuk, a legfrissebb heti fővárosi adatok szerint a szerdai előrehozott premiernap 8 ezer nézőt késztetett jegyvásárlásra, majd utána a csütörtöktől szerdáig tartó mozihét újabb 57434-et, így bő egy héttel a premier után az Angyalok és démonok már több mint 74 millió forintot termelt Budapesten.


Persze a tiszta siker annak is köszönhető lehet, hogy a héten nem akadt új vetélytársa Tom Hanks filmjének, hiszen a Star Trek és a Wolverine-film foglalta el a képzeletbeli dobogó második és harmadik helyét 9932 és 7248 nézővel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Nazir #3
    Nagybetűvel van kezdve nem?
    Am ennek a filmnek a készítői sem a bibliát nem olvasták, sem fizikát nem tanultak, Galilei leveleit lehet olvsták azokról én nem tok semmit.
    Nem is értem hogy adhatta Tom Hanks ehhez a nevét. Ez ilyen Roflol.
    Sortűz plussz pap egyenlő koponya.
    +=
  • avman #2
    filmes cikket pedig úgy, h felütjük a heti mozilátogatás oldalt, meg esetleg a boxofficemojo-t és elmerengünk a számokon...
  • Cat 02 #1
    Mondatot nagybetűvel kezdünk!