Szekeres Viktor

Vámpírok támadnak a tévéből

Régebben egy kis ideig divatnak számított a vámpíros műfaj a tévében, majd eltűntek a vérszívók a kis képernyőről és csak elvétve fedezhettünk fel egy-egy hegyes fogat a főszereplők szájában, azonban az Alkonyat sikere úgy tűnik visszahozta a vérre éhes lényeket.

Ennek egyik csalhatatlan jele, hogy az Inni és élni hagyni (True Blood), valamint a megboldogult Holdfény (Moonlight) után újabb vámpíros széria jelentkezik bevetésre, mégpedig a Vampire Diaries.


Az L.J. Smith regénye alapján készült történetet a Dawson és a haverok készítője, Kevin Williamson álmodta filmre, s végül természetesen a leginkább a fiatal lányokra hajtó CW csatornán kötött ki, mely abban bízik, hogy az egyelőre még kevéssé ismert Nina Dobrev neve által fémjelezett sorozat, melyben a fiatal lány a jó és a rossz vámpír között hánykolódik, belép az olyan természetfeletti sikerek közé, mint a Smallville vagy az Odaát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Talley #5
  The Covenant a film amire gondolsz
 • eddy12345 #4
  dissigxx:
  A Harry Potterre gondolsz? xD xD
 • Darth Sith #3
  Vámpíros témában, nálam akkor is a Penge1 az alap :)
 • FNorberto #2
  A film címe Testvériség. Mellesleg sztem nagyonis Twilight-osnak tűnik ez a sorozat, így pilot alapján.
 • dissigxx #1
  Kicsit twilightos.
  Nem tudja valaki annak a filmnek a címét amibe 4 srác szerepel valami varázslófélék és 18 éves koruk után még erősebbek lesznek..? ha valaki tudja pls írja meg