Ötvös Tibor

Lara Croft reboot?

Úgy tűnik, hogy a számtalan újraázásnak Lara Croft is áldozatául esik, hiszen a legújabb hírek arról szólnak, hogy a Tomb Raider 3 az elejétől kezdené el a régésznő történetét.

Pedig a két Tomb Raider film - főleg az első - még sikeresnek volt mondható, ám a producerek mégis úgy döntöttek, hogy elfelejtik őket, és a következő mozival újrakezdik a történetet. Legalábbis a Terminator: Megváltás létrejöttében is közreműködő Dan Lim ezt nyilatkozta a sajtónak.



Véleménye szerint az eddigi két film túlságosan akcióorientált volt és kevesebb figyelmet szentelt a karakterekre. A reboottal azonban visszafognák a látványvilágot és inkább Lara Croft alakját próbálnák minél hitelesebben prezentálni. Ráadásul a következő filmben a régésznő mindösszesen 16 éves lesz, vagyis valóban visszanyúlnak a gyökerekhez.

És akkor a nagy kérdés: vajon ki lesz Lara Croft? Az már biztos, hogy Angelina Jolie nem vállalta - tulajdonképpen emiatt van ez az újrakzedő megoldás -, Lim pedig nem volt hajlandó elárulni, hogy kiket szemeltek ki a szerepre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #11
    Feltételezem, a játékban nagy hangsúlyt fektettek a karakterekre...:) És a sok akrobatika, ugrabugrálás nem akció?:)
    Lassan már örülni fogunk egy folytatásnak is a sok előzményfilm meg újragondolás, feldolgozás mellett.
  • St0RmTr00pEr #10
    Ez régi hír, már tudni vélik hogy a következő Lara Croft a Transformersből híres Megan Fox lessz.
  • dripkidd #9
    reboot, prequel, sequel- kicsit lehetne ezeket pihentetni már. boldog boldogtalan hajtogatja, ott is ahol baromira semmi szükség rá. főleg a rebootot. tököm tele van már vele. készül még egy film a lara croft nevű karakterről. pont. eddig mindenki jött hogy 'má mennyi folytatás van má' aztán meg hogy 'most mi van ez később készült de hamarább játszódik nemértem?' most meg hogy 'mérnemmá folytajátok? reboot reboot!!' omfg...
  • bippo #8
    Én azt nem értem, hogy ehhez miért kellene reboot?! Sima prequel. Ha meg Lara 16 éves, tök belefér, hogy nem Angelina játssza.
  • Sance231 #7
    Ezzel nem azt mondom, hogy nem volt benne akció, jelentős az is, de felesleges úgy sarkítani a dolgot, hogy egy agyatlan lövölde a TR.
  • IMYke2.0.0.0 #6
    ...és az akciókon!
    Akkor te sem igazán figyeltél :)
  • Sance231 #5
    Te sem játszottál még TR-el :D, soha sem az akción volt a fő hangsúly, inkább az akrobatikán, fejtörőkön.
  • newil #4
    Nekem tetszett mindkét rész.
    Kíváncsi vagyok ebből mit tudnak csinálni...
  • kiskelgyo #3
    mert a játék nem volt akcióorientált, mi?
    ezt annyira bírom, amikor vmiből tök mást csinálnak mint amilyen eredetileg volt, aztán meg sírnak, hogy a kutya nem kíváncsi rá...
  • Johnny Maize #2
    Hányszor?