Szekeres Viktor

Tovább guberálnak a halottak csontjai között

Itthon az RTL Klub a napokban tűzte ismét műsorára a Doktor Csont című sikeres krimisorozatot, melyet tavasszal hirtelen pihenőre küldött, de úgy tűnik, hogy a hétfő-pénteki váltás nem okozott gondot a rajongóknak. Amerikában hasonlóképpen egy napváltás, egy szerda-csütörtöki csere apasztotta meg kissé a sorozat nézettségét.

Szerencsére azonban a Doktor Csont, vagy ahogy odaát ismerik, a Bones, könnyedén kiheverte ezt a váltást és a csütörtöki napon is megtartotta nézőinek jó részét, aminek csak egy eredménye lehetett: a folytatás.

S, ha már lúd, akkor legyen kövér, gondolta a Fox csatorna, hiszen az a döntés született az FBI ügynök és az emberi maradványok szakértőjének sorozatával kapcsolatban, hogy egy, hanem rögtön két évadra kötöttek szerződést a gyártó stúdióval és az írókkal. (A főszereplőkkel, David Boreanazzal és Emily Deschanellel nem kellett kontraktust újítani, hisz mindketten 7 évadra szólóval rendelkeznek.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #3
    "amúgy a sorozat mindig csütörtökön volt! "

    a sorozat csak a 4. évad második felébenvolt csütörtökön.

    a 4. évad első fele szerdán ment, előtte meg ment már kedden, hétfőn és pénteken is, de csütörtökön, csütörtökön soha.
  • Sztikex #2
    jó ez az amerikai nap csere.... nem csere volt! hanem mivel 26 részes volt az évad és párszor elmaradt... így szerdán is és csütörtökön is! volt egy egy rész... hogy időben be tudják fejezni az évadot... amúgy a sorozat mindig csütörtökön volt! ! csak kivételesen szerdán is ( azt már nem is említeném hogy egy volt hétfőn is..... na mind1
  • Victor1103 #1
    "Tovább guberálnak a halottak csontjai között"
    Ezen a címen berosálok XD