Szekeres Viktor

Rendező nélkül maradt a Conan-feldolgozás

Hiába a forgatás kezdetének kitűzött dátuma, hiába a hónapok óta lefixált rendező és a sok előkészület, úgy néz ki, hogy a harmadik évezredes Conan, a barbár-projekt direktor nélkül maradt, s ezt a film minősége is bánhatja.

A tervezett Conan-reboot pruducere, Joe Gatta mondta el az Empire-nek, hogy a fanboy-ok által mélységes megvetéssel fogadott Brett Ratner (Csúcsformában-filmek, X-Men 3.) és a film útjai elváltak.

Az új rendező keresése jelenleg is folyik, azonban az idő szorít és a nagyobb nevek foglaltak, s producerek is a "maradékból" kénytelenek válogatni, hogy tartani tudják az augusztus 24-re kiírt forgatáskezdést, melyre Bulgáriában kerülne sor. A szakítás oka az időegyeztetés problematikája volt, s hiába vett részt Ratner immáron hatodik hónapja a produkció előkészítésében, hiába tervezte meg a stúdióval a filmet, mindkét fél bánatára távozni kényszerült.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sanyix #6
    Conan a bankár
  • isthun #5
    De ki játssza Conant.....?
  • Etinger #4
    Igen, ez jogos. Én úgy látom ha jó az alapanyag, azért nem szúrja el, szóval biztoskezű rendezőnek érzem. Illetve nekem szimpatikus, hogy az X-Men 3-ban meg mert lépni pár dolgot, persze nyilván ez nem csak az Ő érdeme. Amúgy teljesen igazad van... szerzői filmjét spec nem is nagyon láttam amúgy még, csak ezeket a blockbustereket
  • zola2000 #3
    Ja hogy a barbár? Én a detektív conanra gondoltam a cím alapján...
  • winnie #2
    jó iparos inkább, épp ezért lehet, hogy jó lett volna a conanre. de egyébként semmi emlékezeteset nem nyújtott eddig, hiszen filmjei zömét az alapanyag és a színészek adták el. amikor kvázi szerzői filmet csinálhatott, akkor a végeredmény nem lett kimagasló annyira.
  • Etinger #1
    Pedig Rattner jóarc.