Szekeres Viktor

Két tucat új Wolverine és X-Men-epizód jön

A mozikban nagy siker az X-Men kezdetek: Farkas, ezért az is adta magát, hogy a Marvel Animations sorozata, a Wolverine and the X-Men is addig próbálja ütni a vasat, amíg meleg.

A Nicktoons csatorna tavaly indította el legújabb animációs sorozatát, az X-Men képregényeken alapuló Wolverine and the X-Men-t, mely viszonylag sikeresnek bizonyult (az első epizódot csatornacsúcsot jelentő 500 ezer néző látta), így egyáltalán nem meglepő, hogy a készítők már meg is kapták a megbízást egy 26 epizódból álló 2. évad elkészítésére. A tervek szerint ez a második évad az Age of Apocalypse-re koncentrálna.

Egyébként a Wolverine-sorozat sikere, de még inkább a Marvel-filmek mozis szereplése újabb képregény-sorozatokat szült, melyek közül a legutóbbi, az Iron Man: Armored Adventures pár hete debütált Amerikában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tyuklepes #2
    Age of Apocalypse? Mamám .... nem vagyok nagy X-Men búvár, de az általam ismert történetek közt magasan ez a legjobb, leghangulatosabb darab ...
  • keszikutya #1
    Már a harmadik évadra is aláirtak jó pár napja, vagyis a 26 nem huszonhat valójában hanem 52. S május 22-én lesz a peremier.