Szekeres Viktor

Itt a Sejt 2 előzetese

Arról nemrég beszámoltunk, hogy a véletlenszerűen DVD-re készített folytatások átka (vagy áldása) a Sejtet (The Cell) is utolérte. Tarsem Singh nagyszerű vizuális élményt jelentő filmjének folytatása azonban közel sem lesz annyira látványos, legalábbis az előzetes alapján.

A Jennifer Lopez-féle thriller folytatása a Sejtben bemutatott, bűnöző agyába férkőzős módszert fogja a továbbiakban is használni. A Frank Whaley, Tessie Santiago és Chris Bruno főszereplésével készült film június 16-án lesz kapható DVD és a BluRay lemezen - Amerikában.

Cell 2

Aki egyébként Singh vízióit szívesen elnézegetné, azonban a Sejtet már rongyosra nézte, az mindenképpen adjon egy esélyt az itthon tavaly bemutatott, de méltatlanul elhallgatott Zuhanásnak (The Fall - mindössze két betű differencia az első filmhez képest), amely a rendező második nagyjátékfilmje volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Nazir #5
  Az első is hulladék volt, minek ennek 2.?
  Volt egy pali aki csajokat rabolt, olyan dobozt tett a fejükre ami van itt a bemutatóban is. (ez az egész trailer az 1 ből van.)
  A fekete haju buksza meg bele tudott nézni az áldozatok emlékeibe. Oszt nyomoztak.
  Kb slusszpassz csattanó nélkül.
 • gumibéka #4
  Ha a film sztoriját veszem alapul, inkább cella , mint sejt. Igaz régen láttam, de úgyrémlik egy sorozatgyilkost kerestek aki egy eldugott raktárszerűségben egy kb. embernyi méretű cellába, kabinba zárta az áldozatát.
 • blessyou #3
  Nem láttam a filmet, de igaz hogy semmi köze a sejthez, hanem valójában vmi celláról van szó, csak a fordító bénázott? számomra ez még csak egy városi legenda, szal erősítsétek vagy cáfoljátok meg, lécci.

  THX
 • silverwol #2
  Hát... ez tenyleg gatyi latvanyvilaggal rendelkezik az eredetihez kepest :(.
 • polarka #1
  Huh, a trailer alapján nagyon érdekes egy film