Ötvös Tibor

Jól kezdett Farkas

A Fox megnyugodhat, hiszen az X-Men kezdetek: Farkas első hétvégéjének eredményein egyáltalán nem látszik, hogy a neten már több hete elérhető a film egy korai változata. Ráadásul a 85 milliós nyitány alig marad el a második X-Men film kezdésétől.

Mivel világpremierről van szó, így az amerikai bevételek mellett érdemes a világ többi részéről származó anyagi javakra is kitérni. Mint már említettük, hazájában 85 millióval kezdett Farkas önálló kalandja, míg a világ többi részéről 73 milliót kapart össze. Így a film 158 millióval kezdett, ami nagyon szép teljesítmény. Ráadásul a büdzséje 150 millió volt, amit már Amerikában simán visszatermel majd. További folytatások várhatók.


Next Day Air

Matthew McConaughey vonzereje csökkeni látszik, hiszen míg a férfiak özönlöttek az X-Men kezdetek: Farkasra, addig a nők vagy szerelmes párok nem igazán akartak beülni a Ghosts of Girlfriends Past című romantikus komédiájára. A Warner Bros. pedig bizonyára 15,4 milliónál jobb kezdésre számított. A színész a 2006-os Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt? óta nem tudott 100 millió dolláros bevételt elérni és jelen filmjével is örülhet, ha a 40 millió dollárt eléri.

A héten ismét trónfosztásra számíthatunk, hiszen megérkezik a legújabb Star Trek mozifilm, mely valószínű sikerrel száll szembe Farkassal. Érkezik egy szokásos afro-film is Next Day Air címmel, valamint a Crank 2-ben látott Amy Smart táncos filmje, a Love 'N Dancing.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hedgehunter #2
    158 millio az nem semmi....
  • kukacS3K #1
    azért a trophicban jól adta, kit érdekel ha nem kell a romantikus szaroknak