Szekeres Viktor

Időt ugrik a Dexter

A Viasat 3 nemrég fejezte be mindenki kedvenc sorozatgyilkosának legutóbbi kalandjait, s így ott tartunk ahol a tengerentúlon, a napokat számlálva várjuk, hogy mikor jön végre a folytatás, a negyedik évad.

Bár még messze az ősz és a negyedik szezon kezdete, de azt már lehet tudni, hogy az új történet hat hónappal az előző évad befejezése után fog játszódni (hmm, miért pont hat hónappal?) és olyan bonyodalmakra lehet számítani, mint azelőtt még soha.

Noha a május végén kezdődő forgatás még arrébb van, az írók már megírták az egész évadot, így pár érdekesség is kiszivárgott. Természetesen a központi téma az lesz, hogy egy sorozatgyilkos miképp tudja összeegyeztetni hivatását és magánéletét. Dexter részéről szakmába vágó találkát fog jelenteni a tény, hogy "összefut" valakivel, aki alapjaiban változtatja meg életét és még keményebb döntések meghozatalára készteti őt (a készítők egy Jeff Daniels-típusú színészt keresnek a szerepre), s mindeközben Deb is egyre közelebb kerül Dexter egyik sötét titkához.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • diablo1336 #3
    utobbi idők egyik legjobb sorozata. 2-3 nap alatt megnéztem az 1-3évadot. mondjuk nem tudom mennyit lehet még lehuzni a sorozatról, mert végülis az összes évedban volt vki aki hatott dexre. De ha nem lesz egy ujabb gyilkos akkor sztemm nem lesz jó. Bár tény h sztem is a 2. évad utolsó előtti része vitte a pálmát. Nem tudom de nekem az utolsó részek kevésbé izgalmasak mitn az előttük lévő. No mind1 jöjjön a 4. évad
  • Eriongtk #2
    Részemről a 2. évad(záró) vitte a pálmát...konkrétan az asztalt vertem... :)
    Az, h mi lesz a 4. évadban fogalmam nincs, bár előzetes alapján nem egyszerű.
    Szóval..ja, várjuk
  • Blasta #1
    "(hmm, miért pont hat hónappal?)"

    Gondolom mert valamivel a gyermeke születése előtt kezdik el az évadot. Vagy pont a gyerek születésekor, mivel a 3. évadban már terhes volt Rita, és nem tudni mennyi idő telt el a 3. évadban.