Szekeres Viktor

Gyilkos vágást kap a Péntek 13.

Az idei év egyik legnagyobb mozis csalódásainak egyike, hogy idehaza még nem került bemutatásra a Péntek 13., a klasszikus tinihorror modernizált és nem kicsit továbbgondolt változata. Eleinte világpremierről, majd egy, később 3 hónapos csúszásról volt szó, de mára már a mozis premier is megkérdőjeleződött.

Miközben Amerikában a sikert arató film (nem sokkal még az ugyancsak franchise-rekordot döntő Halloween-újrát is megelőzte) második részének folynak az előkészületei, a DVD- és a BluRay-verzió is úton van, s június 16-án fog a boltokba kerülni - előbbi ahogy az lenni szokott "normál" és "durvább" verzióban, melyet ezúttal "killer cut" titulussal illettek.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Eddig a jó hír, a rossz viszont az, hogy a DVD-verzió pár kivágott jelenettől és egy Jason újraalkotásáról szóló werkfilmtől eltekintve nem fog extrát tartalmazni, hiszen azok zömét a BR-verzióra tartogatták, hiszen azon, az említettek mellett találhatunk kvízjátékot, az eredeti filmmel foglalkozó doksit és a hét legjobb halálesetet külön is meg lehet majd tekinteni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jahola #1
    az egyik dvdt áruló oldalon már fenn van a magyar dvd megjelenése.